Marcel Pavel, cum nu îl vezi pe scenă. Poze de familie cu soţia balerină şi fetiţa de 5 ani

marcel-pavel-familie.jpg

Marcel Pavel, surprins în oraș alături de soție și de fetița lor
Foto: Blitz

Marcel Pavel are o familie frumoasă, însă rare sunt momentele în care artistul decide să-și expună „comorile” în spațiul media. Recent, fotoreporterii Click! l-au surpris pe cântăreț alături de soție și de fetița lor, în timp ce părăseau platourile de filmare de la Antena 1.

Marcel Pavel și-a scos familia „la plimbare” în noul bolid pe care cântărețul și l-a achiziționat de curând. Acesta a fost surprins recent în oraș împreună cu soția cu fiica lor, miucuța Iuvenalia, în vârstă de 5 ani, care crește văzând cu ochii. Atât Marcel, cât și fetele lui, s-au echipat cum se cuvine pentru vremea rece de afară, cu căciuli, geci de iarnă și fulare. 

Marcel Pavel, surprins în oraș alături de familie

Accesoriul care a ieșit cel mai mult în evidență a fost căciula de blană a tăticului Pavel, care părea pregătit chiar și pentru o expediție montană. Pentru a-și proteja glasul, cântărețul a purtat și un fular bine înfășurat în jurul gâtului. Cocheta familiei a fost, bineînțeles, micuța Iuvenalia, care a purtat o fustiță plisată, însă părinții au avut grijă ca și fetița să fie bine înfofolită, mai ales dacă luăm în considerare epidemia de gripă cu care se confruntă țara noastră. 

marcel-pavel_2.jpg

Marcel Pavel, cu familia în oraș
Foto: Blitz

Și soția lui Marcel Pavel, Violeta, a avut grijă să se protejeze de ger, însă silueta sa de invidiat s-a putut observa chiar și prin hainele groase. Aceasta are o formă fizică pe care multe doamne și domnișoare ar fi invidioase, ajutând-o, probabil, și fosta sa meserie de balerină. Violeta a activat o perioadă pe scena Teatrului Balșoi din Moscova. Mămica ținea în mână și o jucărie de-a Iuvenaliei și nu o scăpa din ochi pe cea mică. 

marcel-pavel_1.jpg

Căciula de blană a lui Marcel Pavel a ieșit în evidență
Foto: Blitz

Cum a fost Marcel Pavel sărbătorit de către familia sa

În ziua în care cântărețul de muzică ușoară a împlinit vârsta de 59 de ani, a avut parte de o surpriză din partea familiei, copiii săi fiind nerăbdători să-l serbeze pe acesta. „M-au trezit din somn, dormeam și eu așa de bine și au zis: tată, uite tortul, șampania, la mulți ani. Îi iubesc enorm, iar Sasha chiar m-a surprins foarte mult cu gestul său. De obicei, el mai mult primește, decât să dea.

marcel-pavel_3.jpg

Foto: Blitz

Fiica mea a zis că ea este regina, este îmbrăcată de gală, într-o rochie roz. Eu sunt în casă stăpânul, soția mea stă în genunchi în fața mea și îmi zice să ies de sub pat, știi vorba aia. În familia mea este o armonie extraordinară și mă bucur că la 59 de ani am o familie extraordinară, 3 copii frumoși și o femeie frumoasă, care mă suportă”, a declarat Marcel Pavel recent, în cadrul unei emisiuni. 

sotie-marcel-pavel.jpg

Soția lui Marcel Pavel își menține în continuare silueta de balerină
Foto: Blitz

Îndrăgitul cântăreț s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cei doi au împreună trei copii: doi băieți, Sasha și Richard, care calcă pe urmele tatălui lor și sunt interesați de o viitoare carieră muzicală, și o fetiță, Ioana Iuvenalia, ultimul nume fiind dat pentru a-l omagia pe bunicul său din partea mamei.

Loading...

Citește și

  • Pe Marcel Pavel (59 ani), care interpretează inconfundabil “Frumoasa mea”, devenită piesa de rezistenţă în toate recitalurile de la nuntă, îl vedem mereu îmbrăcat doar la patru ace. Însă, când prinde puţin timp liber, artistul îmbracă treningul şi, la primele ore ale dimineţii, merge la sala de sport. Pentru relaxare, dar şi pentru a se apăra, la nevoie.

  • Muncesc pe rupte, încă din anii comunismului, şi au tarife de peste 1.500 de euro pentru un concert. Marcel Pavel, Dan Bittman, Cătălin Crişan şi Mirabela Dauer au strâns la puşculiţă toţi banii câştigaţi din muzică, iar acum se mândresc cu superbele lor vile, demne de statutul unor vedete cu voci de cinci stele.