Fetița lui Jojo a împlinit 2 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

jojo-paul-ipate-fetita.jpg

Paul Ipate și Jojo și-au sărbătorit fetița
Foto Instagram

Jojo și Paul Ipate au avut un adevărat motiv de sărbătoare joi, 10 ianuarie, având în vedere că fetița lor, micuța Zora, a împlinit 2 anișori. Mândra mămică a profitat de speciala ocazie și a publicat în mediul online un mesaj emoționant adresat fiicei ei, care le face celor doi soți viața mult mai frumoasă.

Cătălina Grama, pe numele său de scenă Jojo, a dat de veste pe întregul internet că fetița ei și a lui Paul Ipate a împlinit 2 ani. Micuța Zora își bucură părinții și le înveselește căminul acestora încă de când a venit pe lume, iar pentru acest lucru vedeta a ținut să-i mulțumescă fetiței ei prin intermediul unui mesaj emoționant, publicat pe contul personal de socializare.

Fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate a împlinit 2 ani

În data de 10 ianuarie 2017, Jojo devenea mămică pentru a doua oară, după ce a adus-o pe lume pe fetița ei și a actorului Paul Ipate. Cătălina Grama mai are un băiețel, pe Achim, din mariajul anterior cu bancherul Ionuț Grama.

„Azi, în cea mai frumoasă zi din an, la ora zece, se năștea o fetiță ca un ghem de raze de soare. Am știut că ne va schimba viața în cel mai frumos sens al cuvântului încă de când era cât un bob de mazăre la mine în burtică. De atunci lumea noastră a devenit mai bună și fetița noastră a devenit zorii noștri de zi, așa cum i-am dat și numele. Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți Zora!

jojo-fetita-zi-de-nastere.jpg

Zora, fetița lui Jojo, a împlinit 2 ani
Foto Instagram

Nu va trece nicio secundă în care să nu ne gândim cât suntem de norocoși că te avem și pe tine alături de frățiorul tău, Achim. Ești minunea noastră mică și încântarea fiecărei clipe pe care o petrecem împreună. Să fii sănătoasă, norocoasă, mereu înconjurată de iubire și de razele tale de soare pe care le răspândești în jur! La mulți ani!”, a scris Jojo pe contul său de socializare.

jojo-baietel.jpg

Jojo mai are și un băiețel, pe Achim. Vedeta nu le arată fețele copiilor săi în poze
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și