Jojo a născut o fetiţă de nota zece! Paul Ipate e cel mai fericit!

jojo.jpg

jojo fetita a nascut
Fetiţa actriţei se va numi Zora Maria
foto: arhiva personală

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Cătălina Grama! Actriţa a născut cu puţin timp în urmă o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit nota zece din partea medicilor. Jojo se iubeşte cu actorul Paul Ipate, care este în culmea fericirii de când a aflat marea veste.

Bucurie mare în familia actriţei Cătălina Grama, care a adus pe lume o fetiţă, marţi dimineaţă (10 ianuarie). Blonda şi-a ţinut fanii în suspans cu momentul naşterii, dar la scurt timp după ce a devenit mămică, Jojo a publicat o imagine din maternitate şi un mesaj care descrie emoţia ei.  

"Zânuţa noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate şi lumea a zâmbit primind-o în braţele sale. Eu şi Paul ne simţim binecuvântaţi şi fericiţi că totul a fost bine şi lin şi că ne putem strânge în sfârşit în braţe minunea de fetiţă. Le mulţumim din toată inima tuturor celor ce ne-au fost alături în acest moment plin de emoţie. (...) Zora e delicată că Degeţica şi cuminte aşa cum numai pruncii din poveşti sunt. A luat notă zece şi domnul doctor Cătălin Haiduc spune că merită chiar zece cu felicitări! Nu ştiu cum vă pot descrie totul mai bine în cuvinte! Ştiu doar că simt că şi când cerurile s-au deschis azi şi ne-au învăluit în cea mai frumoasă şi caldă lumină", a scris actriţa.

Jojo a devenit mămică pentru a doua oară, dar Paul Ipate se află la prima experienţă de acest gen. Actriţa mai are un băiat, Achim, din mariajul cu bancherul Ionuţ Grama.  

 

Loading...

Citește și

  • Jojo si Paul Ipate vor deveni parintii unei fetite la finalul acestui an. Chiar actrita a facut marele anunt.

  • jojo

    Mai are puțin și devine mamă pentru a doua oară, dar Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, nu renunță la muncă. Scrie pe blog, unde își ține la curent admiratorii cu ce se întâmplă în ultimele zile de sarcină, dar aduce și un plus de senzualitate cu poze sexy.

  • jojo sarcina fetita zoria 9 luni

    Cătălina Grama, alias Jojo, este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar nu s-a speriat de zăpada care a pus stăpânire pe România în ultimele zile. Deşi până acum a preferat să stea cuminte în casă şi să aibă activităţi care să nu o solicite prea mult, actriţa nu a putut să reziste când a văzut că totul în jurul ei este alb şi a ieşit la o scurtă plimbare.

  • jojo insarcinata 9 luni

    Cătălina Grama, alias Jojo, este pe ultima sută de metri cu sarcina, aşa că emoţiile se înteţesc pe zi ce trece. Actriţa va aduce pe lume o fetiţă şi dacă până acum a făcut toate pregătirule la capitolul nume a rămas cu o restantă. Zilele acestea, blonda s-a gândit bine şi a aales cum o va striga pe micuţa ei prinţesă.