Ferma 2019. Cine este Marius Crăciun, concurentul care stă în umbra Dianei Belbiţă

marius_ferma.jpg

marius craciun ferma 2019
Marius Crăciun, în arenă la Ferma 2019
Foto: arhivă personală

Marius Crăciun a intrat la Ferma 2019 cu gândul să ajungă în finală şi să câştige marele premiu de 50.000 de euro, pus în joc, pentru a-şi ajuta familia înglodată în datorii. Sportiv de performanţă, tânărul de 23 de ani şi-a văzut liniştit de toate sarcinile care i s-au trasat, nu s-a certat cu nimeni şi a stat mai mult pe lângă Diana Belbiţă, între cei doi chiar speculându-se o idilă. Marius Crăciun nu este însă la primul lui show la Pro Tv.

Marius Crăciun face paşi mici, dar siguri spre marea finală de la Ferma 2019. Concurentul, originar din Piteşti, care în trecut a participat la Ninja Warrior România, tot la Pro Tv, a fost cooptat în acest nou proiect tv, fiind cotat cu şanse mari să plece acasă cu marele premiu de 50.000 de euro.

sustinatori_marius.jpg

marius craciun familie
Marius Crăciun, susţinut de mamă şi de priteni la Ninja Warrior
foto: captură video Pro Tv

La show-ul precedent, Marius Crăciun a fost susţinut de prieteni şi de mamă, care au stat cu sufletul la gură în tribune. A ajuns în finală. 

Revenind la Fermă, marius Crăciun este concurentul care are cea mai grea situaţie financiară. Tânărul a povestit în faţa camerelor de luat vederi că a avut parte de momente grele în viaţă din cauza problemelor cu banii cu care se confruntă familia sa.

marius_craciun.jpg

marius craciun
Marius Crăciun a primit porecla "Monkey" datorită abilitpţilor sale extraordinare de a se căţăra
Foto: arhivă personală

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă... dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la Ferma și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită”, mărturisea tânărul în urmă cu ceva timp.

Cine este Marius Crăciun. Ce poreclă are şi cum a ajuns la Ferma 2019

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Marius Crăciun face parte din lotul național olimpic la Judo și a reușit să ajungă în finala Ninja Warrior, competiție difuzată de Pro TV, în trecut. I se spune "Monkey" ( n.r. maimuţa) pentru abilităţile sale extraordinare de căţărător şi a demonstrat cu brio că are forţă în braţe.

diana_belbita_marius_craciun.jpg

Marius Crăciun şi Diana Belbiţă
Marius Crăciun şi Diana Belbiţă
foto: captură video Pro Tv

Este optimist și ambițios şi deşi în Fermă nu prea a atras atenţia asupra lui, fiind unul dintre cei mai liniştiţi concurenţi, Marius Crăciun s-a făcut totuşi remarcat datorită apropierii dintre el şi Diana Belbiţă, şi ea fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. Celor doi nu le-a fost greu să se împrietenească datorită pasiunilor lor comune pentru sporturile de contact.

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Cătălin Moroşanu a ajuns şef peste concurenţi. Cream şi Diana Belbiţă, în pericol

Ferma 2019. Geanina Ilieș a fost eliminată de Brigitte Năstase!

 

 

Loading...

Citește și

  • Reality-show-ul “Ferma” , filmat într-o zonă pitorească din judeţul Caraş-Severin, a început în urmă cu aproximativ trei luni, iar între cei 18 concurenţi s-au format legături mai mult sau mai puţin amicale, unele dintre ele sfidând relaţiile pe care aceştia le aveau acasă cu partenerii. Peisajul feeric din jur, faptul că s-au aflat aparte departe de lumea dezlănţuită şi nu au avut acces la telefon mobil, tabletă sau altă invenţie tehnologică modernă i-a determinat pe concurenţi să caute apropierea umană mai mult decât de obicei. Iată care au fost idilele născute la Fermă şi ce gesturi nesăbuite au făcut unii concurenţi, loviţi de săgeţile lui Cupidon.

  • remus boroiu

    Nutriţionistul Remus Boroiu i-a cucerit imediat pe fanii reality-showului „Ferma: Un nou început”, care i-au urmărit aventurile în emisiunea de la Pro TV. Cum săptămâna trecută a fost eliminat, după duelul cu Kamara, sportivul a avut ce să ne povestească la întâlnirea pe care am avut-o cu el, zilele trecute.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1