Ce complex are Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la «Ferma 2019»

ioana_filimon.jpg

ioana filimon costum de baie
Ioana Filimon apare şi la "Ferma 2019" în costum de baie
Foto: arhivă personală

Sezonul 4 din "Ferma" a debutat marţi seară la Pro Tv cu o adevărată defilare de frumuseţi feminine în rol de concurente. Printre ele se numără şi timişoreanca Ioana Filimon (27 de ani), cea care a reuşit încă din primul episod al emisiunii să atragă atenţia asupra ei. Abonata concursurilor, dar de frumuseţe, focoasa şatenă a câştigat râvnitul titlu de Miss România în 2016, învingând alte 15 concurente. Acelaşi lucru vrea să facă şi la "Ferma 2019" mizând încă de la început pe atuu-rile ei fizice. Click! îşi spune ce operaţii estetice are Ioana Filimon şi care este marele ei complex legat de înfăţişare.

O luptă crâncenă s-a dat în tabăra fetelor, marţi seara, pentru un loc în "Ferma 2019". Trei echipe de vedete feminine au tras din greu pentru a-şi câştiga un loc călduţ şi confortabil. Gazdele emisiunii, Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, au desemnat trei nume care să intre în ring alături de echipe.

ioana_filimon_concurs.jpg

Ioana filimon sani
Ioana Filimon a concurat în maiou
foto: captură video

Telespectatorii au urmărit atent competiţia în timpul căreia una dintre concurente a încercat "să le ia faţa" adversarelor cu decolteul generos. Ea a concurat într-un maiou, care i-a pus în valoare bustul. Este vorba despre Ioana Filimon.

Ce operaţii estetice are Ioana Filimon

După seara de marţi, ea a devenit concurenta dorită de băieţi în preajma lor şi invidiată de fete. Tânăra timişoreancă este fostă Miss România, titlu pe care l-a obţinut în 2016, şi mizează chiar pe frumuseţe pentru a se detaşa de competitoarele ei. Concurenta a povestit în cadrul emisiunii că s-a împrietenit cu chirurgul plastician, dar nu pentru a-şi augmenta buzele aşa cum probabil toată lumea credea, ci pentru o intervenţie  la sâni. 

ioana_filimon_ferma.jpg

ioana filimon ferma 2019
Ioana Filimon, cu multe haine pe ea la Ferma 2019
foto: Pro Tv

“Sunt Ioana Filimon și buzele mele sunt naturale. Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara. Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului. M-am mutat în București după ce am câștigat Miss România 2016. Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el”, a punctat concurenta în primul episod al "Fermei".

50844732_2563017460591609_1152305490332483584_n.jpg

ioana filimon costum de baie
Ioana Filimon încinge atmosfera la "Ferma 2019"
foto: captură video

Ca la o adevărată probă la un concurs de frumuseţe, Ioana Filimon îşi va dezvălui silueta pentru care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România, în urmă cu  trei ani. Imagini cu ea în costum de baie, în cadă, vor face deliciul care vor urmări episodul următor al "Ferma 2019", difuzat de Pro Tv, miercuri seara.  

51279088_372351716896638_8752250081949777920_n.jpg

ioana filimon cada
Ioana Filimon, ipostază fierbinte în cada de la "Ferma 2019"
foto: captură video

Ce studii are Ioana Filimon

Ioana a făcut primii paşi în modelling din curiozitate, la vârsta de 16 ani, şi de atunci a participat la numeroase competiţii locale şi naţionale, dar spune că niciodată nu a câştigat un premiu la fel de important cum este titlul de Miss România 2016. „A fost un sentiment unic, nemaitrăit pâna acum. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături pentru că fără ei nu aş fi ajuns aici. Faptul că am câştigat Miss România nu reprezintă decât o încununare a muncii dpuse până acum. Eu am terminat facultatea şi masterul în Ingineria şi Protecţia Mediului şi mi-aş dori sa lucrez în domeniu. Timişoara este şi o să fie oraşul meu de suflet şi indiferent de ce am să fac mai departe am să mă întorc cu drag acasă“, declara Ioana Filimon în 2016. 

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Divele au ajuns în iad! Uite unde se chinuie pentru 50.000 de euro

«Ferma» se întoarce la tv. Cum s-au pregătit concurenții

Loading...

Citește și

  • „Ferma vedetelor” se transformă, din 2019, în „Ferma” și va avea doi noi prezentatori, pe Mihaela Rădulescu și pe Cristian Bozgan. În cel mai aspru anotimp, nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României.

  • concurenti ferma

    Marţi, 29 ianuarie, de ora la 21.30, la PRO TV începe un nou sezon din reality-showul „Ferma”, care acum este prezentat de Mihaela Rădulescu. Show-ul are un nou format, noi reguli, iar cei 18 concurenţi au de respectat un program ca la armată. Click! a aflat care fermier a clacat deja, fiind eliminat în primele zile ale concursului.