Ferma 2019. Brigitte Năstase a recunoscut că a fost îndrăgostită de Moroșanu: «M-a rănit cel mai mult»

catalin-morosanu-brigitte1.jpg

Brigitte a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, la Ferma
Foto: Pro TV

Idilele s-au ținut lanț la Ferma, fie că au fost unele împărtășite sau..secrete. Ediția de joi, 2 mai, a emisiunii a venit cu noi mărturisiri din partea lui Brigitte, care a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, cei doi fiind destul de apropiați la începutul intrării lor în Fermă.

Noi dezvăluiri „picante” la Ferma! Chiar dacă acum sunt „certați” și Cătălin Moroșanu s-a dezis în totalitate de Brigitte, după conversațiile tensionate pe care le-au avut cei doi de-a lungul emisiunii, a existat o perioadă în care aceștia erau extrem de apropiați.

Iată însă că de la încurajări prietenești și convorbiri amicale, Brigitte, care este acum logodită cu Florin Pastramă, a recunoscut că a fost îndrăgostită de colegul ei de emisiune, Cătălin Moroșanu, deși la momentul respectiv o aștepta acasă celălalt logodnic al ei, Cornel Oană.

Brigitte a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu

În cadrul testimonialelor emisiunii de joi seară, 2 mai, Brigitte a explicat, cu lacrimi în ochi, după o nouă discuție tensionată pe care a avut-o cu Moroșanu, că a fost îndrăgostită de el, însă luptătorul a rănit-o de mai multe ori, din spusele sale. „Chiar a fost unica persoană de care mi-a păsat și m-a rănit prea mult”, și-a început Brigitte mărturisirea, plângând.

brigitte-morosanu.jpg

Brigitte a mărturisit că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, cu care acum e „la cuțite”
Foto: Colaj Click!/ arhivă personală

Aceasta i-a recunoscut iubirea pe care a avut-o pentru Moroșanu și actualului ei iubit: „Știi foarte bine că eram îndrăgostită de el și știi de mi-a făcut”, i-a spus fosta soție a lui Ilie Năstase lui Pastramă. „El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt -viața lui-..A zis că dacă o să câștig proba de mâncare imi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat”, a mai dezvăluit Brigitte.

brigitte-pastrama.jpg

Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte la Ferma
Foto: Arhivă personală

Brigitte: „Moroșanu m-a rănit”

„Moroșanu m-a rănit cel mai mult. Mă doare de fiecare dată când mă rănește el, mă doare că eu chiar am investit în el. La un moment dat am intrat într-o psihoză, am ținut la el ca om...De aia mergeam la vacă în grajd mereu, ca să stau de vorbă cu el. Doar nu mergeam că îmi plăcea mie să curăț acolo la vacă”, a mai spus aceasta la testimoniale.

„Dacă nu mă rănea de atâtea ori nu eram împreună acum. Tu știai foarte bine că eu, de fapt, mă îndrăgostisem de el”, i-a zis Brigitte lui Pastramă, explicând că ea s-a atașat atât de mult de el pentru că acesta a consolat-o în perioada în care Moroșanu o rănise.

Moroșanu în prezent este complet străin de Brigitte, pe care o consideră ca fiind rea și instigatoare, jucându-și strategiile din umbră și atrăgându-l și pe Florin Pastramă de partea ei, iar aceste lucruri le spune mereu în cadrul testimonialelor și le-a spus și Brigittei, în față. „Nu știu cum am putut să las lângă mine o asemenea femeie. Mi-e rușine de mine”, a zis Moro la un moment dat, care, de asemenea, o „alintă” în prezent pe Brigitte cu apelativul „Baba Cloanța”. Acesta are o familie frumoasă alături de Georgiana, femeia pe care o are alături de 17 ani și care i-a dăruit și o fetiță de 8 ani, pe nume Natalis.

 

 

Loading...

Citește și

  • kamara ferma

    Regulile încep să se schimbe la Ferma, emisiunea de la PRO TV care se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi. Deși până acum nu s-a întâmplat acest lucru, iată că a avut loc un duel pentru funcția de fermier-șef, care s-a lăsat cu eliminare. Kamara a fost eliminat de la Ferma, după ce s-a luptat cu Marius Crăciun, cel care a devenit coordonatorul activităților de la Văliug în această săptămână.

  • În duelul de joi seară din reality-show-ul „Ferma” (PRO TV), sportiva Diana Belbiţă (22 de ani) a învins-o pe cântăreața Otilia „Bilionera” Brumă (24 de ani) care a ieșit din competiția pentru marele premiu de 50.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1