Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, duri la Ferma, mielușei acasă. Uite ce soții superbe au!

m112-13-11.jpg

Cătălin Moroşanu este poreclit şi ”Moartea din Carpaţi”. Este un foarte bun luptător la categoria grea

Printre concurenţii show-ului „Ferma – Un nou început”, care tânjesc la marele premiu, se află şi musculoşii sportivi Cătălin Moroşanu (34 de ani) şi Cătălin Zmărăndescu (46 de ani), care se mândresc cu zecile de medalii obţinute la competiţiile internaţionale. Cei doi bărbaţi cu trup spartan şi cu privire de vultur s-au înduioşat însă brusc, atunci când ne-au povestit despre neveste şi despre fiicele lor.

Cătălin  Moroșanu, sportivul care în 2015 a câștigat premiul 30.000 de euro, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmat în Africa de Sud, vrea să ia şi cei 50.000 de euro, puşi în joc la ”Ferma”. Înainte de participare, el ne-a acordat un scurt interviu. 

„Sunt un om obişnuit, îmi plac lucrurile simple, îmi place să ies cu prietenii să mă distrez cu ei. Sunt o persoană voioasă, haioasă, îmi place să trăiesc viaţa. Cea mai mare frică în viaţa mea e frica de eşec”, spune Moroşanu.

m212-13-6.jpg

Georgiana şi Cătălin Moroşanu se iubesc de 18 ani

 

Faţă de soţie are numai cuvinte de laudă: „Am o relaţie de prietenie cu soţia mea, cu fetiţa mea mă joc foarte mult şi o iubesc de la cer până la pământ şi înapoi. Am o relaţie foarte apropiată cu familia mea, am fost crescut în spiritul ăsta. Îmi iubesc foarte mult familia şi cred că la «Ferma» o să îmi lipsească cel mai mult. Cel mai dor o să îmi fie de soţie şi de fetiţa mea, Natalia. Pentru mine, Natalia înseamnă foarte mult, mi-a schimbat viaţa, percepţia, felul de a fi, m-a unit şi mai mult cu soţia mea, ne-a făcut mai puternici. Ne-a influenţat pozitiv viaţa”, ne-a spus Moroşanu, care o iubeşte nespus pe Georgiana, alături de care formează un cuplu de mai bine de 18 ani.

m312-13-12.jpg

Cătălin Zmărăndescu a fost desemnat, în 2014, campion mondial la MMA, categoria grea

 

Cât îl priveşte pe Cătălin Zmărăndescu, luptătorul plin de muşchi şi de tatuaje, el se consideră un om cu frică de Dumnezeu: „Sunt un familist convins, un om corect şi loial, dar doar cu cei care merită acest lucru. Îmi place să mă joc cu minţile celor care se cred puternici. Niciodată nu mi-a păsat şi nu îmi pasă de părerea lumii. Ţin la glumă şi consider că autoironia e apanajul celor puternici psihic. Îmi place şahul, îmi iubesc munca de antrenor, mai ales că m-am retras din activitatea competiţională de 2 ani şi jumătate, şi îmi doresc să fac ca antrenor mult mai mult decât am făcut ca sportiv. Sunt un om căruia nu îi e frică decât de Dumnezeu. Consider că munca înnobilează omul, aşa că muncesc cât 10 şi nu mă dau înapoi de la nimic”, ne-a declarat sportivul. 

m412-13-5.jpg

Cătălin Zmărăndescu, alături de soţia lui, Luiza, şi de fiica lor, Victoria

 

Acesta ne-a povestit şi despre cele mai importante persoane din viaţa lui, fiica şi soţia: „La alegerea numelui nu am stat să mă gândesc prea mult, pentru că îmi plăcea de mult numele Matilda şi mă gândeam că, dacă voi avea o fetiţă, va purta acest nume. Iar Victoria e numele ales de Luiza, pentru că aşa cum spune ea, adesea e victoria noastră. Şi aşa a ajuns să o cheme Matilda Victoria. E Universul meu, pentru că ea e singura fiinţă din lumea asta care mă linişteşte, îmi dă putere, mă face să fiu cel mai fericit şi puternic om din lume, a doua fiind Luiza, soţia mea. Practic, nu concep viaţa fără ele. De aceea sunt foarte sensibil când vine vorba de ele. Chiar sunt nebun de legat, mai ales când vine vorba de familia mea. Locul meu de relaxare este acasă, lângă fetele mele”.

El mai are un fiu, pe Mihai Zmărăndescu Jr, care este un adevărat campion MMA. În 2017, acesta a reuşit să îl facă knockout pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui lui.

Zmărăndescu l-a învins pe Moroşanu la primul duel

Cătălin Zmărăndescu şi Cătălin Moroşanu sunt în plin conflict, la „Ferma – Un nou început!”, însă la duelul de marţi seara, câştigător a fost Zmărăndescu. 

m512-13-duel-2.jpg

Cei doi luptători au oferit un adevărat spectacol marţi seară

 

Învingătorul îi face în continuare o serie de şicane adversarului său: l-a ales pe Silviu, cel mai bun prieten al lui Moroşanu, pentru următorul duel, iar aseară, Zmărăndescu i-a dat lovitura de graţie lui Moroşanu: influenţat de bandiţi, fermierul şef îşi doreşte să sacrifice cocoşul fermei, ştiind clar că asta îl va enerva şi mai tare pe Moroşanu. 

„Tăierea cocoşului este un atac la adresa mea”, spune Cătălin Moroşanu. 

Loading...

Citește și