Fac bani cu sacul, în familie, de Revelion!

b16-7-vedete-andra.jpg

Andra cântă în Constanţa şi în Sinaia, Măruţă are două evenimente

Noaptea dintre ani e una albă şi foarte încărcată pentru artiştii de top care au plină agenda de spectacole. Printre ei se află şi cele cinci vedete faimoase, Lidia Buble (25 de ani), Antonia (29 de ani), Andra (32 de ani), Andreea Bălan (34 de ani) şi Deea Maxer (28 de ani), care se vor întoarce acasă cu sacul plin de bani. Ele vor găsi însă şi răgazul să ciocnească un pahar de şampanie cu partenerii lor de viaţă, la fel de cunoscuţi ca şi ele.

Răzvan Simion (38 de ani) este nu numai iubitul, ci şi impresarul Lidiei Buble, aşa că de la el am aflat programul din seara de 31 decembrie al artistei. 

„Ea va cânta în Bucureşti şi în împrejurimi, n-am fixat încă toate concertele. Avem trei-patru evenimente, dar e posibil să mergem şi spre munte. Nu s-au încheiat toate negocierile, aşteptăm finalizarea programului. Preţurile sunt negociate pentru că noaptea de Revelion e cea mai scumpă, aşa că nu avem o sumă totală. Iar eu voi prezenta un spectacol în cea mai mare parte a serii. Dimineaţă, la ora 5.00 ne urcăm în avion şi plecăm la Lisabona, unde stăm câteva zile, apoi revin, căci începem matinalul de la Antena 1”. 

b26-7-vedete-bulbe.jpg

Lidia va cânta în câteva localuri, iar Răzvan va prezenta un eveniment

Noul an o va prinde pe Antonia în Bucureşti, unde va concerta în Piaţa Constituţiei şi apoi la o sală de evenimente. Din păcate, ea nu se va întâlni cu Alex Velea (34 de ani) decât dimineaţa, după ce artistul va susţine un concert în Buftea şi alte spectacole pentru care încă negociază. 

b36-7-vedete-antonia.jpg

Antonia cântă în Piaţa Constituţiei, iar Alex Velea, în Buftea

Cât o priveşte pe Andreea Bălan (34 de ani), ea va fi împreună în noaptea dintre ani cu soţul ei George Burcea (30 de ani), care a hotărât să-i fie aproape, mai ales că e însărcinată în 7 luni. Cântăreaţa are cinci concerte în noaptea dintre ani, începând de la ora 22.00: două la Sinaia, două la Predeal şi unul la Bran. Onorariul solistei pentru spectacolul „Fantezia Star”, în care va schimba peste 10 ţinute, e de 3.300 de euro însă, de Revelion, suma cerută sare la 3.500 de euro. După Revelion cei doi vor avea vacanţă, însă nu mai pleacă peste hotare. 

b46-7-vedete-andreea-2.jpg

Andreea are cinci concerte pe Valea Prahovei. O va însoţi şi soţul ei

Revelionul îi va prinde separaţi şi pe Andra (32 de ani) şi pe Cătălin Măruţă (40 de ani). Ea va susţine trei concerte, iar el va prezenta două evenimente. „Andra va cânta în Bucureşti, la Club Boa, apoi în Constanţa şi în Sinaia. Eu voi prezenta un eveniment în Capitală şi altul la munte. Ne vom întâlni la Sinaia şi vom începe anul împreună”, ne-a declarat Cătălin Măruţă, prezentatorul show-ului „La Măruţă” (Pro TV). 

Deea şi Dinu Maxer, responsabili cu distracţia

Nici Dinu (45 de ani) şi Deea Maxer (28 de ani) nu se vor vedea în prima noapte a lui 2019 decât spre dimineaţă, acasă.

b56-7-vedete-dinu.jpg

Deea are cinci reprezentaţii

 „Dinu va prezenta un spectacol la Restaurantul «Cocoşul Roşu», iar eu voi avea cinci concerte, începând cu «Emporium Event», unde voi avea spectacole de muzică şi dans oriental. Oana Roman se ocupă de aceste locaţii şi mi-a programat spectacolele. Nu ne vedem deloc, eu voi fugi prin oraş toată noaptea. Sunt singura cântăreaţă şi dansatoare de muzică orientală şi muzică românească”, ne-a mărturisit Deea Maxer.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1