Răzvan Simion e stăpânul acasă. Lidia Buble îi dă toți banii câștigați din concerte

lidia_buble_razvan_simon.jpg

Lidia Buble îi dă toți banii iubitului ei
Foto Instagram

Răzvan Simion și Lidia Buble formează un cuplu cum multe persoane își doresc să aibă. Dar ca toate cuplurile, trebuie să existe un echilibru, atât emoțional, cât și financiar. Iar ca lucrurile să fie în perfectă ordine, Lidia Buble a hotărât să-i ofere iubitului ei toți banii deoarece el este mult mai calculat și atent.

Acest lucru nu înseamnă că Lidia Buble nu-și permite să-și ia orice își dorește. Răzvan Simion îi cumpără și îi oferă tot ce are nevoie. Lidia și Răzvan au foarte multe proiecte demarate și au grijă ca orice bănuț intrat în casa lor să fie bine direcționat. 

„Muncim cu drag şi spor! El e domnul manager. Plătesc cu dragoste şi iubire. Oricum, banii se duc la el, îi strânge el…nu îmi place să mă încarc cu toate astea, el se pricepe mai bine decât mine şi aşa…Nu se pune problema, oricând am nevoie de ceva el e darnic. E foarte organizat din punctul acesta de vedere. Eu sunt foarte aerienă de obicei”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro.

Răzvan Simion a confirmat toate afirmațiile Lidiei și a mărturisit că ea ii dă «leafa», iar el are grijă de toți banii din casă. „Da, da…îmi dă leafă!”, a mărturisit prezentatorul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani». 

În urmă cu o lună, Lidia Buble a împlinit 25 de ani, iar iubitul ei i-a scris câteva cuvinte foarte frumoase și emoționante cu această ocazie.  “La mulți ani, copil ce ești doar un zâmbet! Dorurile noastre le împărțim doar noi și le spargem în milioane de zile cu soare. Să-ți fie viața toată plina de gândurile bune ce-ți calauzesc și acum pașii!”, i-a scris el. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Soare, o insulă exotică, Oceanul Indian şi dragoste cât cuprinde. Acestea au fost ingredientele care i-au dat avânt lui Răzvan Simion să-i adreseze iubitei marea întrebare: “Vrei să fii soţia mea?”. Nu ştim dacă a făcut pasul şi în realitate, cu Lidia Buble faţă în faţă, dar a fost de ajuns că şi-a scris dorinţa în văzul tuturor, pe Instagram. Răzvan a rugat-o pe Lidia, îmbrăcată ca o mireasă, să spună „Da”.

  • Lidia Buble (25 de ani) şi Răzvan Simion (37 de ani) îşi trăiesc iubirea la intensitate maximă! “Matinalul” Antenei 1 şi îndrăgita artistă de muzică uşoară se bucură acum de o vacanţă exotică şi romantică tocmai în Maldive, la malul Oceanului Indian.