EXCLUSIV «Toată nunta va fi mov!» Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, radiază cu noul iubit

nouria-nouri-iubit.jpg

nouria
Nouria și Ionuț se pregătesc de nuntă
foto: arhiva personală

La şase ani de la divorţul de Daniel Iordăchioaie, Nouria Nouri (44 de ani) simte din nou fiorii dragostei. În urmă cu câteva luni, actriţa l-a cunoscut în cadrul unui eveniment pe Ionuţ, un bărbat cu 4 ani mai mare decât ea, broker de profesie. Nu risipesc deloc timpul. S-au mutat împreună şi urmează să-şi oficializeze relaţia. Iată cum stau cu planurile de nuntă!

Nouria Nouri (44 de ani), fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, se mărita anul viitor! Bruneta radiază de fericire la brațul iubitului ei, Ionut, de profesie broker, cel care a făcut-o să aibă din nou încredere în căsnicie. Cei doi îndrăgostiți vor face pasul cel mare anul viitor, iar Nouria a demarat deja pregătirile pentru nuntă. “Nu am stabilit data exactă, dar va fi anul viitor. În schimb, mi-am găsit rochia de mireasă, care nu va fi albă, este de culoare mov-lila. De altfel, toată nunta vreau sa fie în nuanțe de mov-lila, scaunele, fețele de masă, aranjamentele, tot”, a declarat viitoarea mireasă pentru Click.ro.

fosta_sotie_a_lui_daniel_iordachioaie_si_iubitul_ei.jpg

nouria nouri
Nouria este toată numai un zâmbet, în braţele lui Ionuţ. S-au cunoscut la începutul anului şi deja au planuri de viitor
foto: arhiva personală

Nouria Nouri: “Nu ne mai dorim copii”

La șase ani de la divorțul de Daniel Iordăchioaie, Nouria Nouri și-a găsit din nou dragostea când se aștepta mai puțin. “Nu mă așteptam să mă mărit din nou, dar știam în sufletul meu că trebuie să fie acolo cineva și pentru mine, o jumătate. Eu știu cum e să treci printr-un divorț, așa că sper ca această nouă căsătorie să fie și ultima. Nu mai vrem copii, avem destui, eu doi, el doi, ne ajung”, a mai declarat actrița pentru Click.ro. Nouria Nouri a fost căsătorită 14 ani cu Daniel Iordăchioaie și au împreună doi copii: Darius, în vârsta de 19 ani, și Salma, în vârstă de 9 ani. După o lungă perioadă de neînțelegeri, Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au decis să divorțeze, în 2013, după un mariaj de 14 ani.

Citește și:

Reacţia fostei soţii a lui Daniel Iordăchioaie, acuzată că l-a părăsit după ce a aflat că are cancer

Cum arată Daniel Iordăchioaie după ce s-a luptat cu cancerul

Loading...

Citește și

  • Au fost idolii femeilor în anii 1980 şi au avut numeroase cuceriri la activ, dar niciunul nu pare să aibă noroc în dragoste. Cântăreţii generaţiei '80 au înnebunit femeile, dar căsniciile lor nu au rezistat şi acum mulţi dintre marii crai ai acelei perioade sunt bărbaţi divorţaţi.

  • Se pare că Daniel Iordăchioaie trece printr-o perioadă mai grea a vieţii sale. Divorţul de soţia sa, Nouria, pare să-şi fi pus amprenta pe sănătatea artistului care s-a îmbolnăvit de diabet. Cu toate astea, Iordăchioaie pare resemnat în faţa bolii şi încearcă să vadă partea pozitivă a lucrurilor. Cântăreţul a declarat cu optimism că de când a aflat că este bolnav de diabet a slăbit 35 de kg.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1