Fiica balerină a lui Daniel Iordăchioaie a luat argintul în Bulgaria

i12-cap.jpg

Daniel Iordăchioaie (50 de ani)
Citeste tot despre: 

Daniel Iordăchioaie (50 de ani) e tare mândru de ambii copii, Salma (8 ani) și Darius (18 ani).

Celebrul artist s-a lăudat recent pe pagina sa de Facebook, cu prințesa lui: “Despre minunea mea cea mare, Darius, v-am spus acum două săptămâni. Despre minunea mea cea mică vă spun acum. Locul al II-lea în Bulgaria! Sunt cât se poate de mândru și cât se poate de fericit! Vă aștept pe toți în al X-lea cer!”.

iorda12-balerina.jpg

Salma Iordăchioaie este foarte ambițioasă

În urmă cu un an, solistul Daniel Iordăchioaie ne mărturisea cât de mult muncește micuța pentru visul său de a deveni o balerină de succes: “Ca orice părinte mă bucur pentru rezultatele fiicei mele. Eu o învăț și îi zic tot timpul că pentru a avea rezultate bune în viață trebuie să muncească și că doar așa o să le aibă! Merge de două ori pe săptămână la antrenament, dar ea îmi dansează în casă în fiecare zi de dimineață până seara”. 

Loading...

Citește și

  • daniel iordachioaie, divort, cancer, show, ferma vedetelor

    Există viaţă după divorţ, iar Daniel Iordăchioaie ne-a demonstrat asta cu vârf şi îndesat. Cu atât mai mult cu cât despărţirea de soţie nu a fost singurul necaz pentru îndrăgitul artist. Interpretul şlagărului “Marea albastră” a ieşit invingător şi din lupta cu nemilosul cancer, iar de azi îl vom vedea în mare formă, la TV.

  • Rona Hartner, Daniel Iordachioaie, Ferma vedetelor, PRO TV, interviu, reality-show

    De marţi, 13 februarie, Daniel Iordăchioaie (49 de ani) şi Rona Hartner (44 de ani) fac echipă în reality-show-ul “Ferma Vedetelor”, de la PRO TV. Cum cei doi sunt buni prieteni şi în realitate, i-am provocat la un dublu-interviu despre experienţa pe care au avut-o, la filmări, cu nea Raţă şi prezentatoarea Monica Bârlădeanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1