Cine este femeia pe care Ion Ţiriac o scoate la masă cu o armată de bodyguarzi

2-3-bd-2-35col.jpg

Magnatul i-a deschis portiera, deși era înconjurat de bodyguarzi

Peste câteva luni schimbă prefixul, va împlini 80 de ani, însă are o inimă de ştrengar! Indiferent de anii din buletin, Ion Ţiriac tot are lipici la dame, şi în general la sportive. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute în compania fostei campioane la gimnastică ritmică Irina Deleanu (43 de ani). După trei relaţii eşuate, doar Ţiriac a mai făcut-o să râdă, ceea ce este un semn bun.

După divorţul de Sophie Ayad, singura relaţie oficială şi transparentă a multimiliardarului Ion Ţiriac a fost cea cu Andreea Marin. În rest, acesta a fost cât se poate de discret şi tăcut, deşi divele sexy ale showbiz-ului românesc au roit pe lângă el. Iubitor şi susţinător înfocat al sportului, iată însă că Ţiriac are o slăbiciune pentru gimnaste, iar pozele surprinse de fotoreporterii Click! o dovedesc. Fostul mare tenisman a scos-o la un prânz intim pe fosta campioană Irina Deleanu, actualmente Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

 

Frumoasa brunetă în vârstă de 43 de ani nu a avut o viaţă tocmai roz. A fost prima dată măritată la 20 de ani, iar din acea relaţie a rezultat şi un băiat pe nume David (22 de ani). A divorţat însă, iar în 2004 s-a măritat cu fostul şef al Fiscului, Şerban Pop, care pe atunci era şeful de cabinet al ministrului finanţelor Mihai Tănăsescu. Irina a rămas însărcinată şi a născut o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani. Însă iată că nici acest mariaj nu a durat şi, după numai 3 ani de căsnicie au divorţat, iar în urma partajului, ea s-a ales cu o locuinţă în valoare de 800.000 de euro. Cu gustul amar al celor două căsnicii eşuate, abia după opt ani fosta gimnastă s-a aruncat în braţele altui bărbat. În 2015 aceasta l-a întâlnit pe băiatului fostului şef de la ”Doi ş’un sfert”, Virgil Ardelean, poreclit şi ”Vulpea”.

2-3-bd-2-3-bd-3-25col.jpg

Irina a fost adusă la masă cu o mașină de 150.000 de euro și o armată de bodyguarzi

 

Deşi mai tânăr cu trei ani decât ea, Irina a spus ”da” cu toată gura când Alin Ardelean (41 de ani) a cerut-o în căsătorie. Din păcate, şi această relaţie a eşuat, iar dacă ar fi să ne luăm după statutul ei de la Facebook, şefa Federaţiei de Gimnastică este ”singură”. În ultimul timp însă e văzută tot mai des în prezenţa bogătaşului. A fost prezentă la evenimentul Ţiriac Collection, apoi la “Stejarii” la inaugurarea şcolii de gimnastică a Nadiei, “GymNadia”.

2-3-bd-4-25col.jpg

După masă, Ţiriac s-a urcat în dreapta, probabil băuse un pahar de vin

 

Cel mai recent, s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni. Fostul tenisman a adus-o cu maşina lui în valoare de 150.000 de euro, un Audi RS6 R ABT, model limitat, la un restaurant cu specific mediteranean. După cum se poate vedea, Irina este toată numai un zâmbet. Au petrecut două ore şi jumătate acolo, apoi au ieşit zâmbind. Galant din fire, Ţiriac i-a deschis portiera, deşi o armată de bodyguarzi îi flancau, apoi a condus-o acasă în zona Primăverii. 

untitled-1.jpg

Andreea Marin, Anamaria Ferenț, Laurette

 

Are două divorțuri la activ și mai multe relații. Spre deosebire de bunul său prieten Ilie Năstase, Ion Țiriac a fost un tip discret, extrem de atent cu imaginea personală și s-a ferit cât a putut de scandaluri. Pe lângă milioanele din conturi și averea fabuloasă, Țiriac este un bărbat prezentabil, inteligent și extrem de galant, calităţi foarte apreciate de doamne. S-a iubit cu Andreea Marin în urmă cu 14 ani, apoi a avut o relație cu Anamaria Ferenț, pe care a invitat-o să cânte la celebra vânătoare de la Balc. După o brunetă și o blondă, se pare că Țiriac s-ar fi lipit și de o mulatră, Laurette. Cei doi au fost surprinși în vara anului trecut făcând plajă împreună în Mamaia.

Click! spune

Irina Deleanu (43 de ani) este cea mai importantă sportivă din istoria gimnasticii ritmice românești. Ea a cucerit medalia de bronz la coardă la Campionatul Mondial din 1992 și a fost a treia în proba de minge la Europenele din 1990. S-a retras din activitate în 1993. În prezent este președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ion tiriac, nepoti, tenis, copii, neveste

    Magnatul Ion Ţiriac este mândru de urmaşii lui. Dacă fiul său nu i-a moştenit pasiunea pentru tenis, iată că nepotului cel mare din partea lui Ion şi a Ilenei Lazariuc îi place sportul alb şi mânuieşte cu mult talent racheta de tenis. El se antrenează la Complexul Stejarii şi promite să se ridice la nivelul celebrului bunic.

  • Ileana Lazariuc Ion Tiriac copii

    De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a scos din agendă apariţiile mondene. Ea se dedică afacerii cu haine, pe care o are de trei ani, dar, mai presus de toate, familiei și celor doi băieți minunați.