Ion Ţiriac a vrut-o pe Andreea Marin de nevastă. Avea un inel pregătit

Citeste tot despre: 

Fosta iubită a lui Ion Ţiriac îşi continuă serialul cu dezvăluiri şoc din viaţa fostului tenismen. A ajuns la episodul dedicat divei Andreea Marin Bănică.

Adriana Ikim a relatat pentru cotidianul „Naţional" care e povestea inelului de logodnă pe care Ţiriac i l-a dăruit în urmă cu ceva ani Andreei Marin. Fostul manechin a precizat că cei doi nu au avut o relaţie serioasă.

„Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă", a menţionat Adriana pentru „Naţional".

Adriana Ikim: «Ţiriac a făcut dragoste cu mine de parcă nu mai exista mâine»

Adriana Ikim şi-a cerut iertare în direct lui Ion Ţiriac

Ţiriac şi Ferenţ, amor secret în America?

foto - Adriana Ikim (medalion) şi Ţiriac au avut o relaţie ciudată de iubire

Ikim notează în cartea ei că dragostea pe care i-a purtat-o miliardarului a măcinat-o cumplit. „E groaznic să iubeşti un om, să-i atribui atâtea calităţi şi să-ţi dai brusc seama că e un laş. Un laş, ca toţi bărbaţii. Îmi doream să am un bărbat numai pentru mine. Eu sunt cea care a suferit în toţi anii ăştia", a scris fosta iubită a lui Ţiriac despre care a spus că a comunicat îngrozitor cu el.

Ca să-l uite pe Ion, Adriana a apelat la un psihoterapeut pentru multă vreme, acesta recomandându-i printre altele multe să facă cât mai mult sex.

Cartea „Manechin în două lumi”, scrisă de Adriana Ikim, are peste 100 de pagini în care apar relatări despre omul de afaceri. Scriitoarea a precizat că i-a cerut acordul lui Ţiriac pentru a putea nota despre el. „I-am cerut acordul. I-am cerut să mă lase să scriu ce vreau eu despre el şi relaţia noastră. A scos stiloul din buzunar şi a scris pe un şerveţel că e de acord."

Citeşte şi

Ferenţ a scos la vânzare maşina  de la Ţiriac

Ion Ţiriac: «Suntem sclavii americanilor»

Ion Ţiriac: «Aş cumpăra tot Madridul»

Ferenţ, ţi-a luat bolid nou Ţiriac?

Ţiriac şi-a turnat colegii la Secu

Ţiriac
a abandonat avionul care era s-i ucidă fiul


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1