Oana Roman se întoarce în televiziune: "A venit ca un balsam pe suflet". La ce emisiune o poți urmări

oana-roman.png

Oana Roman revine în televiziune
foto: Instagram

Oana Roman a început anul cu stângul în viața personală, divorțul de Marius Elisei fiind iminent, dar cu dreptul, în viața profesională. Oana Roman va face parte din sezonul 2 al proiectului "Mămici de pitici, cu lipici", la Antena Stars!

Invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Oana Roman a declarat în mod oficial că va face parte din sezonul 2 ”Mămici de pitici, cu lipici,” la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00. ”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Oana Roman, la emisiunea "Mămici de pitici, cu lipici", la Antena Stars

Oana Roman a declarat că va fi una dintre cele două noi mămici cu copil și că fiica ei, Isabela, este foarte încântată de acest proiect, ba chiar își dorește un episod în care să apară doar ea. ”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a mai adăugat vedeta.

În primul sezon al emisiunii, protagoniste au fost trei vedete cu copii: Sânziana Buruiană, Roxana Vancea și Elena Ionescu. Emisiunea prezintă fuziunea dintre viața de vedetă și viața de parinte.

Citește și:

INTERVIU Oana Roman: «Am slăbit 5 măsuri la haine, dar nu mă opresc aici». Dezvăluiri despre căsnicia ei și relația cu părinții

Care e afacerea pe care Oana Roman o pierde odată cu despărțirea de Marius. Numele ascundea un mesaj special

Loading...