EXCLUSIV Pepe, cu fiica cea mare la tenis. E plin de emoții și topit după Maria

pepe_maria_2.jpg

pepe maria tenis
Pepe a aşteptat-o pe Maria să iasă de pe terenul de tenis
foto: Mihai Ionescu

Îl ştiţi pe Pepe din concerte sau de la emisiunile în care a fost ba pe scenă, ba în juriu, dar adevăratele ipostaze savuroase cu artistul sunt cele din viaţa de familie. Fotoreporterii Click! l-au surprins cu fiica cea mare la tenis. Cântăreţul a fost agitat, pe marginea terenului, a ţipat şi a gesticulat, încurajând-o pe Maria, fiica lui în vârstă de aproape 7 ani.

Pepe vrea să își facă fiica tenismena de renume. Așa că se asigură că cea mică face antrenamentele ca la carte. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe artist când a dus-o pe Maria la Academia Națională de Tenis pentru cursuri.

În timp ce fiica să se antrena pe teren, Pepe a fost un munte de emoţii. De pe marginea terenului, el a urmărit atent fiecare lovitură de rachetă a Mariei, ba chiar a făcut abstracţie de cei de lângă el şi atunci când a fost cazul a încurajat-o pe micuţă ridicând tonul.

 • pepe teren tenis
  Pepe şi-a dus fetiţa la cursuri de tenis
  foto: Mihai Ionescu
 • pepe fetita maria
  Pepe a fost foarte atent la fiecare mişcare a Mariei pe terenul de tenis
  foto: Mihai Ionescu
 • pepe maria tenis
  Artistul este foarte ataşat de fetiţa lui cea mare
  foto: Mihai Ionescu
 • pepe maria tenis
  Pepe i-a strâns lucrurile fetiţei şi a ascultat tot ce i-a spus
  foto: Mihai Ionescu
 • pepe maria tenis
  Solistul şi fiica sa sunt foarte apropiaţi
  foto: Mihai Ionescu
 • pepe maria tenis
  Pepe şi Maria au plecat fericiţi spre maşină
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6

După antrenament obositor, Pepe i-a luat rucsacul Mariei, i-a așezat rachetă și a avut grijă să o hidrateze pe fetiţă. Ascultător, artistul a luat-o de mână şi a sorbit fiecare vorbă a copilei, care i-a explicat tot ce a făcut pe teren. Cei doi au plecat spre parcare numai un zâmbet, semn că relaţia tată-fiică este foarte strânsă. 

Pepe, tată de două fete alături de soţia sa Raluca

Pepe este un tătic dedicat şi un soţ grijuliu. Solistul îşi dedică timpul liber celor două fetiţe pe care le are cu Raluca Pastramă şi nu pierde nicio ocazie de a se juca cu ele. Maria, fiica cea mai are a lui Pepe, creşte văzând cu ochii, luna viitoare ea va împlini 7  ani, iar Alexandra Rosa 3 ani şi 7 luni. 

Nici pe soţia lui nu o lasă doar să aibă grijă de copii. Pepe i-a deschis recent Ralucăi un studio de machiaj, bruneta fiind pasionată de make-up. Nevasta artistului gestionează şi o altă afacere a familiei. Raluca este proprietara unei grădiniţe de care se ocupă să o administreze. 

 

Citeşte şi:  

 

Adevărul din spatele piesei lui Pepe. Toată lumea a crezut că e despre Oana Zăvoranu

Pepe şi soţia «se bat» în afaceri

 

 

 

Loading...

Citește și