EXCLUSIV Patrick Borcea si iubita sexy exersează rolul de părinți

main.jpg

patrick borcea iubita
Patrick Borcea și iubita au ieșit în oraș cu bodyguardul și o fetiță de care au avut mare grijă
foto: Mihai Ionescu

Altădată îmbrăcat din cap până în picioare până și la plajă, acum Patrick Borcea nu mai are motive să fie deloc complexat de greutate. A slăbit peste 40 de kilograme și este numai un zâmbet. Deși, tatăl lui, Cristi Borcea se află după gratii, el pare să-și vadă liniștit de viață, alături de iubita pe care o răsfață pe la restaurante de lux. Fotoreporterii Click! i-au surprins luni pe cei doi amorezi în timp ce ieșeau de la un local de fițe.

Patrick Borcea se simte bine în pielea lui, iar zâmbetul spune tot. Fiul lui Cristi Borcea și iubita lui, o tânără șatenă, au ieșit luni (22 aprilie) la un local de fițe. După ce au mâncat, cei doi au luat la pas aleile parcului, ca să ardă caloriile printr-o plimbare lungă. Însoțiți de bodyguard și de o fetiță, cei doi s-au comportat ca niște adevărați părinți pentru micuță.

  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • Maximize

1/5

Fotoreporterii Click! au surprins momente de tandrețe între fiul lui Cristi Borcea și fetița care i-a însoțit pe cei doi îndrăgostiți la restaurant. Iubita lui Patrick a făcut-o să râdă cu gura până la urechi, iar fiul fostului boss dinamovist a mângâiat-o pe cap în timp ce vorbea la telefon. După mima lui veselă nu se poate trage altă concluzie decât aceea că de la celălat capăt al firului auzea doar vești bune. 

Patrick Borcea se plimbă prin oraș cu un bolid de lux

Mai slab cu 40 de kilograme, băiatul cel mare al lui Cristi Borcea se simte bine în pielea lui. Se îmbracă tot în haine negre, dar este mult mai prezent în viaț mondenă a Capitalei. Își plimbă iubita cu care are o relație de ceva timp cu un Porsche Panamera Turbo. Maşina este acelaşi bolid pe care l-a primit în 2011 Alina Vidican şi cu care a fost condusă la altar de fostul dinamovist.

În valoare de 160 de mii de euro, automobilul a fost echipat cu sistem de navigare, TV cu DVD-uri în tetiere, sistem audio profesional de 1.000 W, lemn de nuc în interior, volan din acelaşi lemn, frigider, suspensie pneumatică.

Patrick Borcea are propria lui afacere 

Patrick a fost introdus de către tatăl său în afaceri. Sfătuit de Mihaela, Borcea junior are pe mână club-caffe-ul din Crângaşi, dar şi hotelul de la Timişoara sau cel de la mare. În cele şapte luni petrecute în libertate, Cristi Borcea a avut timp să îi dea indicaţii preţioase în ceea ce priveşte afacerile de familie. Ba chiar, puştiului i s-a propus să fie în fruntea clubului Dinamo, însă se pare că a refuzat, la îndemnul părintelui său.      

 

Citește și:

Ce mult a slăbit fiul lui Borcea după ce şi-a tăiat stomacul!

Cristi Borcea a avut grijă să-și aranjeze familia între cele două «pușcării»

Loading...

Citește și