Cristi Borcea a avut grijă să-și aranjeze familia între cele două «pușcării»

valentina-pelinel-cristi-borcea-clinica-nastere.jpg

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început pregătirile pentru nașterea gemenelor
Foto: Instagram

Veste-şoc în familia lui Cristi Borcea. Fostul dinamovist a primit o condamnare de 5 ani, iar vineri dimineaţă, 8 februarie, s-a prezentat singur la IPJ Ilfov, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova. Acasă au rămas soţia Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene, dar şi fiul Milan, care abia se obişnuise cu prezenţa tatălui în cele 7 luni care au trecut de la eliberarea acestuia.

Cristi Borcea (49 de ani) a primit 5 ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia, proces început în 2008 şi în care, iniţial, fusese achitat. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care a primit 9 ani cu executare, şi fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, care a primit și el 5 ani. Vineri, 8 februarie, Cristi Borcea s-a prezentat la IPJ Ilfov, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova. De parcă ar fi ştiut că trebuie să se aştepte la ce e mai rău, afaceristul a trăit intens cele 7 luni de libertate, atât cât s-a scurs de la eliberera lui din 2 iulie 2018, după executarea a 4 ani şi 3 luni de pedeapsă în “Dosarul Transferurilor”. Iată, cronologic, câte momente nepreţuite a strâns Borcea alături de familie.

valentina_pelinel_cristi_borcea_grecia.jpg

Borcea și Pelinel, în Grecia
Foto: Arhiva personală

 

2 iulie 2018. Eliberat de la Jilava. A rămas celebru sărutul pe care i l-a dat Valentina Pelinel, la ieşirea pe poarta închisorii, fericită că, în sfârşit, bărbatul iubit va ajunge acasă la ea şi la fiul lor, Milan, născut pe 8 iunie 2016. Tot în acea zi, Valentina şi Cristi au inaugurat clubul “Vibere”, din Crângaşi, o afacere de familie.

Pe 12 septembrie 2018, la câteva zile după ce şi-au înscris fiul la grădiniţă, Valentina şi Cristian Borcea s-au căsătorit la Primăria din Voluntari, confirmând, totodată, că vor aştepta gemene. Burtica blondinei era deja foarte vizibilă. În aceeaşi lună, cei doi soţi au mers împreună cu fiul lor într-o vacanţă în Turcia, după care au început să se focuseze pe pregătirile de nuntă.

 • 2 iulie 2018, celebrul sărut de la la eliberarea. Cristi Borcea fusese eliberat după 4 ani și 3 luni
  foto: arhivă personală
 • 2 iulie 2018. Seara și-au petrecut-o la lansarea clubului “Vibere”, o afacere de familie
  foto: arhivă personală
 • 2 iulie 2018. Prima de acasă, împreună, ca o familie
  foto: arhivă personală
 • 10 septembrie 2018. Valentina și Cristi l-au înscris pe Milan la grădiniță
  foto: arhivă personală
 • 12 septembrie. Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au cununat civil la Primăria din Voluntari
  foto: Mihai Ionescu
 • 18 septembrie. Vacanță în trei, în Turcia
  foto: arhivă personală
 • 30 septembrie. Cununia religioasă au făcut-o la Budapesta
  foto: arhivă personală
 • 10 octombrie. Cristi Borcea, cu fiul lui, în parc
  foto: arhivă personală
 • 13 noiembrie. S-a întâlnit cu fosta soție, Mihaela Borcea, și cu iubitul acesteia. La masă a venit și Pelinel
  foto: Mihai Ionescu
 • 8 decembrie. Valentina Pelinel și-a petrecut ziua de naștere tot cu cele mai dragi persoane
  foto: arhivă personală
 • 25 decembrie. Crăciunul în familie
  foto: arhivă personală
 • 17 ianuarie. De ziua lui cristi Borcea, Valentina a pus la cale o ședință foto special. Ea este însărcinată cu gemene
  foto: arhivă personală
 • Maximize

1/12

Pe 30 septembrie, la Budapesta, în prezenţa naşilor Marius Vizer şi Irina Nicolae, Cristi şi Valentina Borcea păşeau la altar, mire şi mireasă. Iată că, trecuseră doar trei luni de la eliberare şi déjà afaceristul era însurat civil şi cununat religios şi cu doi copii pe drum.

Dar nu s-a oprit aici. Cristi Borcea a fost surprins de fotoreporterii Click! la o întâlnire cu fosta soţie, Mihaela Borcea, care a venit însoţită de iubitul ei, Sorin Rap. De la restaurant nu a lipsit nici Valentina Pelinel, semn că înţelegerea şi armonia sunt cuvinte de bază în familia lărgită a afaceristului. Tot atunci se pare că s-au discutat şi chestiuni financiare, căci Borcea i-a transferat soţiei Valentina toate afacerile de care până nu de mult se ocupa şi fosta soţie, Mihaela: Magic Place Aqua Parc Crângași, Magic Place Events Grant și Vibere Pub.

Are 7 copii cu 4 femei. Gemenele sunt pe drum

Pe 8 decembrie, Valentina a împlinit 38 de ani şi a fost fericită că aniversarea a găsit-o în braţele omului iubit şi cu încă doi copii pe drum. De Crăciun, acasă a fost aceeaşi feerie, iar pe 17 ianuarie, de ziua lui Cristi Borcea, blondina a pus la cale o şedinţă foto specială, pe care ne-a arătat-o pe reţelele sociale, alături de un mesaj de dragoste: “Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul ăi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!”.

 

Să nu uităm însă că Borcea a reuşit şi imposibilul, iar de Revelion şi-a adunat în jurul mesei toţi cei 7 copii pe care îi are cu patru femei diferite: Patrik, Angelo şi Melissa, pe care îi are cu Mihaela Borcea, Alex şi Gloria, copiii pe care îi are cu Alina Vidican, Milan, cu Valentina, dar şi pe Carolyn, pe care iniţial nu o recunoscuse, fiica avocatei Simona Voiculescu.

Iată însă că fericirea celor 7 luni trăite intens a fost stopată brusc odată cu recenta condamnare a lui Cristi Borcea. Valentina, care va naşte în curând, va fi nevoită să treacă din nou singură prin această experinţă, căci şi atunci când a venit pe lume Milan, Borcea se afla tot în puşcărie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1