EXCLUSIV Oana Zăvoranu, scene fierbinți la 46 de ani: “Soțul mi-a dat voie”

o118-19-oana-zavoranu-si-alex-ashraf-mare.jpg

Alex spune despre Oana că e „femeia perfectă”

Actriţa Oana Zăvoranu va împlini mâine 46 de ani şi e fericită că din toamnă revine la Antena 1 în serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, unde va fi Diva, un personaj fascinant implicat în multe scene fierbinţi. Bruneta s-a asigurat însă că soţul Alex Ashraf (31 de ani) nu va face crize de gelozie după ce o va vedea la tv în braţele personajelor masculine din film.

Click!: Revii după 15 ani în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1. Ce te-a făcut să accepţi propunerea?

Oana Zăvoranu: Am acceptat proiectul din dragoste pentru actorie, dar şi din dorinţa de a mă verifica dacă mai am „cojones”. Plus că îmi plac revenirile spectaculoase.

Te-a surprins propunerea producătoarei Ruxandra Ion? Anul trecut declara în „OK! Magazine” că ar vrea să lucreze din nou cu tine.

Nu m-a surprins, deoarece de-a lungul timpului am ţinut din când în când legătura cu Ruxandra, între noi fiind o relaţie specială de iubire şi de respect reciproc. Undeva anul trecut mi-a spus că e posibil să mă distribuie într-un proiect dacă acesta se va şi concretiza. Nu aveam cum să nu mă bucur şi să o refuz vreodată pe Ruxandra, datorită căreia am realizat tot ceea ce e important până acum din punct de vedere profesional. Ştiu că ea pe orice proiect pune mâna, succesul e garantat!

Ce înseamnă pentru tine să faci sacrificii?

Sacrificiu înseamnă să fii dispus să ieşi din zona de confort indiferent că ea înseamnă timp, obiceiuri alimentare ori tabieturi şi să fii sigur că lucrul pentru care faci acel sacrificiu merită!

Care e ultimul sacrificiu făcut de tine în ultimele săptămâni?

Să mă trezesc mai de dimineaţă faţă de cum eram obişnuită de mult timp şi să fiu mai disciplinată cu mine însămi.

La filmările pentru telenovela „Numai iubirea”, Pepe era gelos că aveai scene în care te sărutai cu alţi actori. Soţul tău, Alex, e gelos?

Am avut discuţii pregătitoare despre faptul că mai mult ca sigur lucrurile acestea se vor întâmpla în serial. Fiind un soţ care mă sprijină şi se bucură din tot sufletul de realizările mele profesionale, Alex a acceptat şi a înţeles imediat, fãră să îmi creeze vreo secundă un disconfort în această privinţă. Vorbim de soţi care îşi iubesc nevestele, nu de frustraţi care vor să te tragă înapoi şi nu se pot bucura de realizările partenerului, darămite să te şi sprijine.

o219-oana-zavoranu-in-bratele-lui-papi-numai-iubirea.jpg

Oana Zăvoranu şi Alexandru Papadopol în telenovela “Numai iubirea” (2005)

 

Duminică va fi ziua ta. Ce îţi doreşti să primeşti în dar?

Îmi doresc ca familia mea să fie bine şi sănătoasă, să fiu fericită cu bărbatul meu, să fie sănătoşi toţi cei la care ţin şi care contează pentru mine. Îmi doresc să fac din rolul Divei cel mai de succes rol al meu de până acum. Cu privire la cadouri, întotdeauna primesc ceea ce îmi doresc, pentru că le spun exact ceea ce vreau. Nu pot să mimez că îmi place un cadou. Dacă persoanele respective nu ştiu ce vreau, prefer bani în plic, să îmi iau eu ceva. Nu suport cadourile inutile care nu fac plăcere şi pentru care trebuie să te prefaci că te bucuri.

Te mai ocupi de afacerea cu parfumuri? Ce altceva mai ai timp să mai faci pentru tine?

Cum succesul lui „June16” m-a luat şi pe mine pe nepregătite, voi lansa în curând al doilea parfum, dar şi o linie vestimentară care să reflecte stilul meu atât de admirat de cei care mă iubesc. În rest, vom vedea pe parcurs ce idei îmi mai vin. Intenţionez să scriu şi o carte despre mine, la fel de mult aşteptată şi de cerută. În privinţa răsfăţului meu fac tratamente corporale care să mă ajute să mă menţin în formă.

Actriţa a cerut de la Pepe daune morale de 500.000 €

Chiar dacă au divorţat acum opt ani, Oana Zăvoranu şi Pepe nu şi-au încheiat socotelile. După cinci ani (2006-2011) de căsnicie, bruneta l-a dat în judecată pe cântăreţ pentru că i-ar fi defăimat imaginea şi cere daune morale de 500.000 de euro. 

o319-pepe-caseta.jpg

Pepe va afla pe 20 iunie dacă e bun de plată sau nu

 

Iniţial, solistul a acuzat-o pe actriţă că i-ar fi furat lucruri din casă. Timp de şase ani, anchetatorii au cercetat cazul, dar nu au găsit probe care să o incrimineze pe Oana, potrivit spynews.ro. Astfel că actriţa a scăpat de dosarul în care era acuzată de furt. 

Însă Oana nu s-a lăsat şi l-a dat în judecată pe fostul soţ, acuzându-l că i-a stricat imaginea. Pe 20 iunie magistraţii vor lua decizia finală în acest caz.

Loading...
 
 

Citește și

  • oana zavoranu

    Actrița Oana Zăvoranu a dezvăluit că Răzvan Ciobanu, care a murit la vârsta de 43 de ani într-un accident de mașină, în a doua zi de Paște, a sunat-o de multe ori să-i ceară ajutorul, pentru că era disperat. Însă bruneta a recunoscut că nu s-a implicat, deoarece nu erau în relații apropiate.

  • oana zavoranu sexy

    Surpriză! Sunt șanse mari ca Oana Zăvoranu (45 de ani), care în ultima perioadă s-a concentrat pe afaceri, să revină la marea ei dragoste, telenovelele, într-un nou proiect al Antenei 1. Cu siguranță, vedeta tânjește după popularitatea înregistrată în 2004, când a fost impecabilă în rolul negativ din serialul ”Numai iubirea” (Acasă TV).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1