EXCLUSIV Maria Constantin s-a despărțit de Dacian Varga: «Ne-am înstrăinat». Primele declarații ale solistei

maria-constantin-dacian-varga-despartire.jpg

maria constantin dacian varga
Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit
foto: Facebook / Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Maria Constantin și Dacian varga s-au despărțit! Când toți așteptau invitația la nuntă, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu! Cântăreața Maria Constantin și fostul fotbalist Dacian Varga, care se iubeau de un an, locuiau împrteună și aveau vise mărețe.

Maria Constantin s-a despărțit de Dacian Varga, iar artista face primele declarații pentru Click! Solista și fostul fotbalist s-au despărțit în urmă cu o lună, deși mulți le-ar fi dat șanse să ajungă la altar. Cântăreața de folclor a făcut primele declarații pentru Click! despre despărțirea de Dacian Varga.

De ce s-au despărțit Maria Constantin și Dacian Varga

”Da, ne-am despărțit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, a declarat Maria Constantin pentru Click! După cum se știe, celebra artistă este studentă la Conservator și se concentrează pe examenul de licență, de anul viitor, și pe master-ul care va urma. În același timp, Maria Constantin este și profesoară de muzică. Despărțirea de Dacian Varga o face acum să se concentreze și mai mult pe studiu și pe proiecte profesionale. Maria Constantin a avut două căsnicii cu scandal, prima cu solistul Ciprian Tapotă, cu care are un băiețel, iar cea de-a doua cu Marcel Toader, de care a divorțat în ianuarie 2018. Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august 2019. Despărțirea Mariei Constantin de Dacian Varga se daugă, astfel, unui lung șir de ghinioane pe care artista l-a avut în amor.

Citește și:

EXCLUSIV Maria Constantin a pus stăpânire pe maşina de lux a iubitului fotbalist

Maria Constantin s-a mutat cu Dacian Varga la un an de la divorțul de Toader

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cu formele ei generoase, puse în valoare de un costum din două piese, de culoare portocalie, Maria Constantin a făcut senzație pe plaja exotică din Phuket, Thailanda. Celebra cântăreață de muzică populară nu a plecat singură, ci însoțită de iubitul ei, fostul fotbalist Dacian Varga.

  • După un cântăreţ de muzică populară şi un afacerist falimentar, Maria Constantin s-a cuplat acum cu un fost fotbalist din liga a doua. Acesta se numeşte Dacian Varga, are 34 de ani şi este inclus în categoria crailor de Dorobanţi, cu un palmares bogat la capitolul iubite celebre. Din păcate, agoniseala din sport a cheltuit-o cu femei frumoase, aşa că nu se poate spune că este vreun bogătaş.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul