EXCLUSIV Jorge și Ciprian Marica, tăticii perfecți la plajă. Superbele lor soții s-au bronzat liniștite

g112_jorge-01.jpg

Jorge a venit pe plajă cu micuțul David, soția Ramona și cu bona filipineză
Fotografii: Mihai Ionescu/ BLITZ

Din ce în ce mai mulţi tătici preferă să se implice în joaca, somnul şi chiar schimbatul scutecelor copilaşilor lor, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini emoţionante. Protagonişti sunt chiar doi bărbaţi celebri din ţară: cântăreţul George Papagheorghe, alias Jorge (37 de ani), şi fostul fotbalist Ciprian Marica (33 de ani).

Aflaţi în weekend la mare cu familia, cei doi nu şi-au lăsat odraslele din braţe. Mămicile au fost privilegiate din acest punct de vedere. Vedetele pleacă pe litoral cu tot familionul, cu bone şi chiar cu animalele de companie.

Printre persoanele publice aflate în aceste zile pe plaja din Mamaia s-au putut remarca doi celebri tătici care şi-au făcut datoria aşa cum trebuie.

În timp ce mămicile s-au bronzat, au mai avut timp să soarbă un frappe, soţii lor au stat cu copilaşii. Jorge a ajuns pe plaja din Constanţa alături de soţia lui, Ramona (47 de ani), cu care este căsătorit de şase ani, şi cu David, băieţelul lor de doi anişori.

g212_jorge-02.jpg

Jorge și David au adormit pe șezlong

 

Frumoasa blondină care arată bestial după două naşteri (are din fostul mariaj şi o fiică de 18 ani, Ilinca – n.r.), s-a bucurat de câteva clipe de relaxare, având lângă ea un ajutor de nădejde. În tot acest timp, Jorge s-a jucat cu fiul lor, apoi s-a întins pe şezlong şi a încercat să îl adoarmă. A şi reuşit! După câteva minute, „prinţişorul” a închis ochişorii imediat.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/8

La câteva şezlonguri distanţă, s-a putut remarca un alt tătic celebru, la fel de implicat în creşterea copiilor lui. Cirprian Marica şi frumoasa lui iubită, Ioana, au doi flăcăi: Ethan Ioan de aproape un anişor şi Albert Andrei, de trei anişori. Fostul fotbalist s-a jucat cu amândoi în apă, apoi au construit castele de nisip. În tot acest timp, iubita lui îi privea mândră pe băieţii ei.

g312_ciprian-marica-02.jpg

Ioana îl soarbe din priviri pe Ciprian Marica, preocupat să-și învețe fiii, Albert și Ethan, să înoate

Nu ai putea spune că a trecut prin două naşteri, căci frumoasa blondină, de profesie medic stomatolog, are un trup impecabil şi ai putea jura că are 17 ani. După ce s-au jucat câteva ore pe plajă, familia Marica a plecat către hotelul pe care îl deţine în zona Mamaia.

Citește și:

Soția lui Jorge nu-și trădează vârsta! Arată perfect în costum de baie

VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica are o soție superbă! Cum arată însărcinată la piscină

Loading...

Citește și

 • Astăzi este o zi specială în familia lui Jorge! Cântărețul își aniversează fetița, care a împlinit marti, 13 noiembrie, frumoasa vârstă de 10 ani. Tăticul este foarte emoționat de acest eveniment din viața sa, având în vedere că micuța lui s-a mutat de curând în America cu mama sa, și, astfel, nu îi poate fi alături cu ocazia zilei sale de naștere. Totuși, Jorge a mărturisit, totuși, că este bucuros pentru fetița lui și i-a transmis acesteia un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

 • Ciprian Marica a decis anul trecut să renunţe la cariera de fotbalist profesionist, dar încă nu s-a hotărât ce va face în privinţa viitorului său profesional. Nici nu are de ce să se grăbească, pentru că acum în viaţa lui s-a schimbat ordinea priorităţilor. De când el şi iubita lui, Ioana, au devenit părinţi, tot timpul i-l dedică micuţului Alberth, botezat săptămâna trecută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1