Ciprian Marica și-a botezat băiețelul! Nașii au fost Adelina și Cristi Chivu

ioana-marcu-ciprian-marica-botez-baietel.jpg

Ciprian Marica și Ioana Marcu și-au botezat băiețelul duminică, 11 noiembrie
Foto Facebook

Zi importantă în lumea sportului! Fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita lui, Ioana Marcu, au organizat botezul celui de-al doilea băiețel al lor, duminică, 11 noiembrie. Nașii micuțului au fost nimeni alții decât Cristi și Adelina Chivu, prieteni apropiați ai cuplului. Iată cum a arătat evenimentul!

Weekend-ul a venit cu multe emoții și bucurie pentru Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana Marcu. Cei doi fericiți părinți au organizat unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, și anume botezul celui de-al doilea băiețel pe care îl au împreună. Fostul fotbalist a devenit tătic pentru prima oară în 2016, atunci când Ioana a adus pe lume tot un băiețel, pe nume Albert Andrei.

Ciprian Marica și Ioana Marcu și-au botezat băiețelul

Ciprian și Ioana și-au creștinat băiețelul duminică, 11 noiembrie, la biserica Caşin din Capitală. Nașii micuțului au fost Cristi şi Adelina Chivu, care sunt prieteni apropiați ai familiei Marica, după ce cei doi fotbaliști au fost colegi la echipa națională și au format o strânsă relație de prietenie, potrivit telekomsport.ro.

criprian-marica-botez-baietel.jpg

Ciprian Marica și iubita lui, Ioana Marcu, și-au creștinat ce-l de-al doilea băiețel
Foto: Telekom Sport

După ceremonia religioasă din biserică, invitaţii s-au îndreptat către restaurantul unde a urmat petrecerea. Evenimentul organizat în cinstea băieţelului cuplului a avut loc într-unul dintre localurile de lux ale Capitalei.

ioana-marcu-botez-baietel.jpg

Ioana Marcu, foarte elegantă în ziua în care și-a creștinat băiețelul
Foto: Captură video Telekom Sport

Printre invitaţii de seama de la petrecerea micuţului s-au numărat Andra, soţia lui Alex Erbaşu, dar şi Oana Marica, conform Antena Stars. Ioana Marcu a purtat un costum alb, accesorizat cu o pereche de cercei eleganți, iar Ciprian Marica a ales un sacou albastru, purtat cu cămașă albă pe dedesubt și pantaloni negrii.

tort-botez-marica.jpg

Tortul evenimentului
Foto: Captură Instagram

Cristi Chivu, despre rolul de părinte spiritual

„Ce înseamnă să fii părinte spiritual? Responsabilitate mare pentru noi, pentru familie, pentru copii, pentru că despre asta este vorba, asta trebuie să facă un naş, să îşi ghideze finii pe calea cea bună, cea dreaptă. Şi sper să ne ridicăm la înalţime şi să fim ceea ce reprezintă părinţii spirituali. Mă gândesc că atunci când ai parte de băieţi şi vii dintr-un mediu în care tu ai crescut, şi ai trăit, şi ai văzut, deşi ai parte de foarte multe sacrificii, cât e de frumos, mă gândesc că vor fi îndreptaţi către minge”, a declarat Cristi Chivu, pentru sursa anterior menționată. 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • marica

    Fostul internaţional Ciprian Marica a absolvit cursurile de management sportiv organizate de UEFA în colaborare cu Universitatea de profil din St Gallen.

  • Ciprian Marica a decis anul trecut să renunţe la cariera de fotbalist profesionist, dar încă nu s-a hotărât ce va face în privinţa viitorului său profesional. Nici nu are de ce să se grăbească, pentru că acum în viaţa lui s-a schimbat ordinea priorităţilor. De când el şi iubita lui, Ioana, au devenit părinţi, tot timpul i-l dedică micuţului Alberth, botezat săptămâna trecută.