De ce a fost Iulia Albu marea absentă de la petrecerea Kanal D

Citeste tot despre: 

Nonconformista vedetă, care nu trece neobservată la nicio petrecere datorită ținutelor ei, nu a ajuns joi seara la evenimentul organizat de Kanal D cu ocazia lansării grilei de toamnă. Din păcate, Iulia Albu nu a venit la eveniment şi nu era nici pe posterul de promovare, printre vedetele postului turcesc.

Joi seara, postul turcesc Kanal D a dat marea petrecere anuală într-un club din capitală, cu ocazia lansării noii grile de programe. Aceasta s-a numit „Partytlon” şi a avut tematică „Exatlon”-ul , reality-showul de succes. Toate vedetele postului, foşti concurenţi „Exatlon” şi oameni de presă au venit la evenimentul anual, unde s-au distrat de minune.

Ecrane imense unde se putea vedea Exatlon-ul în direct tronau la intrarea în club şi tot acolo era un mare poster cu vedetele Kanal D surprinse de fotograf în fugă, unde toată lumea făcea poze. Marea surpriză a fost că Iulia Albu nu se afla pe poster şi atunci când am întrebat surse din interiorul postului ni s-a spus că nu a ajuns la şedinţa foto. Nici măcar la petrecere nu a venit, fiind una dintre apariţiile care de fiecare dată era de neratat datorită ţinutelor şi accesoriilor purtate.

Absența vedetei ne-a dus cu gândul la zvonurile apărute în ultima vreme legate de faptul că nu mai e vedeta postului şi nu s-ar mai face „Bravo, ai stil”. Însă, ceilalţi juraţi, printre care Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu a fost prezenţi la eveniment, şi chiar se aflau pe afişul cu pricina. Iar Ilinca Vandici, care era prezentatoarea showului, acum e implicată într-un alt proiect „FanArena” legat de Exatlon, show prezentat împreună cu Vladimir Drăghia.           

Loading...

Citește și

  • Iulia Albu și fostul soț, Mihai Albu au parte în continuare de conflicte. Totul este din cauza faptului că fiica lor ar putea spun mamă, respectiv tată, altor părinți, dacă unul dintre ei s-ar recăsători.

  • iulia albu gaina

    Iulia Albu a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013, iar ideea ei pesemne că nu a fost rea deloc din moment ce a fost "împrumutată" într-un spot publicitar cu tot cu vedetă. Jurata de la "Bravo, ai stil" apare într-o reclamă scurtă de jumătate de minut în care promovează o apă cu vitamine, iar pasărea, care este mai exact un cocoş, are şi ea un rol secundar în clip.

  • bravo ai stil

    La începutul anului, designerul Răzvan Ciobanu anunţa că se retrage din juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, motivând că nu mai are timp pentru modă. A lăsat însă impresia că mai are lucruri nespuse, iar deunăzi ne-a povestit ce mai are pe suflet, dar şi ce proiecte se mai regăsesc în agenda lui.

  • Finala «Bravo, ai stil! All Stars» a fost o adevărată provocare pentru concurente deoarece Alina, Iuliana, Marisa și Silvia au fost nevoite să demonstreze că sunt cele mai stilate femei din România. Silvia a câștigat marele premiu de 100.000 de lei în finala difuzată în direct sâmbătă, 16 iunie, primind 65,8% dintre voturile telespectatorilor, duelându-se în final cu Iuliana Doroftei, după ce Alina și Marisa au fost eliminate.