EXCLUSIV Iubita Viviana i-a făcut lui Cornel Galeș parastas de 6 luni. Doar 9 oameni au fost la cimitir

parastas-cornel-gales.jpg

Doina Belu şi finul Gore l-au comemorat pe Galeș la 6 luni de la moartea acestuia
foto: Click!

Parastas de șase luni pentru văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, care a murit pe 30 noiembrie 2019, într-un teribil accident în Spania. Fosta lui iubită, Viviana Măntoiu, şi ”naşa” Doina Belu au dat de pomană pentru el, în Cimitirul Străuleşti 2, unde-şi odihneşte somnul de veci lângă ”zânica” lui.

S-au împlinit 6 luni de când Cornel Galeş, soţul cântăreţei Ileana Ciuculete, s-a stins din viaţă la 56 de ani, într-un tragic accident de maşină, în Spania. Sâmbătă (30 mai), fosta lui iubită, Viviana Măntoiu, şi ”naşa” Doina Belu i-au făcut parastas la 6 luni de la trecerea în nefiinţă. Pomana a avut loc la Capela din incinta Cimitirului Străuleşti 2.

mormant-gales.jpg

Mormântul este îngrijit și plin de flori
foto: Click!

După ce preotul a ţinut o slujbă de pomenire în capelă, s-au mutat cu toţii în cimitir, unde acesta a sfinţit şi cavoul în care este îngropată şi regretata cântăreaţă Ileana Ciuculete, care a murit la 14 martie 2017. La parastas au participat 9 persoane. Alături de Viviana şi de doamna Belu, au fost prezenți Gore Belanschi, finul şi prietenul lui Cornel Galeş, Silviu Lepădat, impresarul Ilenei și al lui Gore, dar și ajutorul acestuia, Uruc Petre.

c13-1-35col-parastas-gales.jpg

Viviana Măntoiu, în martie, la parastasul de 3 luni al lui Cornel Galeș

De altfel, cele două femei au aranjat această pomenire încă din martie, când a avut loc parastasul de 3 luni. "Am căzut de acord cu Viviana ca parastasul de 6 luni pentru Cornel să îl facem pe 30 mai”, ne-a declarat atunci Doina Belu, cea care trebuia să le fie naşă Ilenei Ciuculete şi lui Cornel Galeş la aniversarea de 25 de ani de la căsătorie.

central-ileana-ciuculete-si-cornel-gales-2.jpg

Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş sunt înmormântaţi în cavoul familiei din Cimitirul Străuleşti

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au fost căsătoriți 25 de ani

După moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, care s-a stins din viață la 64 de ani, Cornel Galeș a rămas văduv, după o căsnicie de 25 de ani. Cântăreața a murit pe 14 martie 2017, artista de folclor suferind de hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. După moartea artistei, Cornel Galeș și-a refăcut viața alături de Viviana Mântoiu, femeia care s-a ocupat și de înmormântarea lui, iar acum de toate parastasele.

Citește și:

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A petrecut alături de prieteni, cu trei ore înainte de tragedie

 

Loading...
 
 

Citește și