Ileana Ciuculete a murit cu sufletul încărcat. Nu a mai apucat să se împace cu fiii ei

ileana_ciuculete.jpg

ileana ciuculete
Ileana Ciuculete a murit marţi seară la spital
Foto: captură video

Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la doar 59 de ani. Într-un spital din Capitală, îndrăgita interpretă de muzică populară și-a dat ultima suflare chiar în brațele soțului ei, după ce a făcut o ciroză galopantă izvorâtă dintr-o hepatită C.

S-a stins fulgerător și a trăit o viață tumultoasă. Chiar dacă era cu zâmbetul pe buze și părea fericită, în realitatea, Ileana Ciuculete ducea pe umeri o povară extrem de grea: trăia un calvar din partea celor doi fii ai săi, Mugurel si Cristi.

În urmă cu mai bine de trei ani, cei doi și-au ponegrit mama  la televizor. Trecuți de 30 de ani, ambii baieți, dar si tatăl lor, i-au reproșat artistei ca i-a abandonat și că nu s-a îngrijit de ei.

baieti.jpg

baieti ileana ciuculete
Băieții Ilenei Ciuculete s-au plâns în emisiunea lui Cătălin Măruță
Foto: captură video

 

"Clasele I-IV le-am făcut la o școală general, aici, în Craiova, la străbunici, după care clasele V-VIII la București. Mama s-a mutat acolo, ne-am mutat și noi acolo. Am stat numai prin vecini. Ea era plecată mereu. Noi eram tot singuri. Am stat pe la internat și pe la alții. Nu aș dori nimănui  să pățească așa ceva. Era greu la internat. Numai copii din familii dezorganizate. Era legea junglei acolo, ne băteam toată ziua să supraviețuim. Mi-amintesc că l-am sunat pe fratele ei să vină să ne ia. Internatul era aproape de casa pe care o avea ea în București. Nu a venit o dată să ne viziteze. În clasa a noua s-a căsătorit cu al doilea soț. La început a fost ok, dar după a început el să se impună. Ea a început să îi cumpere lui ce voia el. Se purta urât cu mine pentru că semăn cu tatăl meu. Am avut o copilărie foarte grea din cauza ei. Chiar dacă ești major nu înseamnă că nu mai ai nevoie de ajutor în viață. M-au ajutat alți străini. La noi parcă au fugit părinții de noi. Eu şi fratele meu parcă le-am stat ca o suliţă în coastă ei şi soţului. Nici nu a fost la nunta mea, i-am dus invitaţia, dar nu a venit. Ne-am luat viaţa în piept de la 18 ani. Ea s-a schimbat foarte mult de când s-a căsătorit cu al doilea soţ. A trebuit să stăm pe la rude, pe la prieteni. Mama spunea la televizor că am douăzeci şi ceva de ani. Mă durea să văd că nu ştie ce vârstă am", a declarat Mugurel Sfetcu, la emisiunea ”Happy Hour”, la acea vreme.
La rândul său, Cristi susţinea că nu şi-a văzut mama cu anii. În fața acestor declarații, Ileana a ieșit atunci la tv și a încercat să-i contrazică, însă nu a avut nicio putere de lămurire.

ileana_ciuculete.jpg

ileana ciuculete
Ileana Ciuculete s-a stins din viață în spital
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1