EXCLUSIV Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, e disperată: "Suntem la limită cu banii și cu mâncarea"

ioana-tufaru.jpg

Ioana Tufaru și băiețelul ei, de 4 ani și jumătate
foto: arhivă personală

Fiica regretatei artiste Anda Calugareanu încearcă să se chibzuiasca cum poate, de când sotul ei, care lucrează în salubritate, se află în șomaj tehnic. Până și de micul ajutor pe care Ioana Tufaru îl primea, odinioară, de la artiștii de la teatru, nu se mai poate bucura. Femeia ne-a făcut mărturisiri emoționante!

Sunt fericiți că un om cu suflet mare, precum Gigi Becali, le-a oferit un acoperiș deasupra capului. Ioana Tufaru (43 de ani) și soțul ei sunt recunoscători că se pot bucura împreună cu fiul lor, Luca, în vârstă de 4 ani și jumătate, de condiții omenești, nemaifiind nevoiți să doarmă pe străzi. Totul era perfect, până luna trecută, când s-a declanșat starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, situație care le-a afectat în primul rând traiul modest. După cum se știe, Ioana primește de la stat un ajutor social de 700 de lei, însă soțului ei, Ionuț Mardare, care lucrează la o firma de salubritate, se află acum în șomaj tehnic. Salariul i-a fost redus cu 25% și mai primește doar 1.000 de lei. Împreună cu alocația de 150 de lei a fiului lor, familia Tufaru trăiește din 1.850 de lei și se descurcă foarte greu. De Sărbătorile Pascale, Ioana a înroșit câteva ouă și a gătit sarmale.

12-13-vedete-2-col-tufaru.jpg

Ioana Tufaru si fiul ei
foto: Dorin Constanda

Ioana Tufaru: "Ne descurcăm foarte greu trei persoane"

"Suntem la limită cu banii. Ne descurcăm greu trei persoane. Soțul e în șomaj tehnic, mai ia doar 1.000 de lei. Eu am ajutorul, dar tot e greu. Încercăm să avem măcar strictul necesar. Făină, pâine, legume avem în principiu, dar ne-ar mai fi necesare și alte lucruri. De Paște am înroșit câteva ouă și am făcut niște sarmale. Ai mei nu prea mănâncă cozonac și pască, așa că am luat altceva care să ne ajungă", a declarat Ioana Tufaru, pentru Click! Fiica regretatei artiste Anda Calugăreanu nu se mai poate bucura nici de ajutorul actorilor de la teatru. Colegii mamei sale o sprijineau de fiecare dată cu bani și cu alimente, însă, cum nu mai au loc activități culturale, Ioana a pierdut și acest sprijin: "Nici prietenii de la teatru nu mă pot ajuta pentru că sunt izolați. Era foarte important ajutorul lor. Dar uite, nu mai putem ieși din case. Nici eu nu am mai ieșit. Băiețelul nu prea înțelege de ce nu ieșim. S-a plictisit, pentru un copil e greu într-o garsonieră. Ne tot jucăm cu el. Eu ies o dată pe săptămână pentru cumpărături, în rest stau cu Luca, el îmi este un real ajutor. Este cuminte, mă ajută și el când fac treabă. Aș avea nevoie de alimente și ceva bănuți, dacă este posibil. Important este că suntem sănătoși", a mai povestit Ioana, pentru Click! 

artista-anda calugareanu.jpg

artista-anda calugareanu
Artista Anda Călugăreanu a fost răpusă de cancer pulmonar la 45 de ani
FOTO: cinemagia.ro

Anda Călugăreanu a murit la doar 45 de ani, de cancer pulmonar

Mama Ioanei, solista Anda Călugăreanu, s-a stins din viață la doar 45 de ani, în 1992, după ce a pierdut bătălia cu cancerul pulmonar. Soțul ei, Alexandru Medeleanu, a povestit despre ultimele clipe alte cântăreței, pentru jurnalul.ro: "Nu mi-am luat la revedere. N-am putut. Am stat cu ea până în ultima clipă. Ultima dorinţă a ei a fost să fac în aşa fel încât lumea să n-o uite. Mi-a mai zis în ce s-o îmbrac şi să am grijă de Ioana. A murit pe canapea, în braţele mele".

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Tufaru: «Mă gândesc la mama în fiecare zi, mi-aş dori să o am lângă mine»

Cine a plâns-o pe Laura Stoica la cimitir, de Sâmbăta Morţilor


 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1