EXCLUSIV Ioana și Ilie Năstase pun la cale marea împăcare? Cum i-am surprins în plin divorț

ioana-ilie-nastase.jpg

Ioana și Ilie Năstase, surprinși împreună, după despărțire
foto: Click!

Ioana și Ilie Năstase continuă să se comporte ca o familie, deși bruneta a tranșat despărțirea la Judecătorie. Până la pronunțarea divorțului, soții Năstase își văd de aceleași tabieturi. Iată iată cum au fost surprinși de fotoreporterii Click!

Au trecut aproape trei luni de la cearta care s-a lăsat cu pumni şi cu poliţie între Ilie Năstase (74 de ani) şi Ioana (45 de ani), frumoasa lui nevastă. Incidentul nu a rămas fără urmări, căci constănțeanca a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, pe data de 2 martie 2021. Se pare însă că Ioana s-a mai calmat și, așa cum ne declara recent, i-a lăsat loc lui Ilie în viața ei: "Relaţia cu Ilie e la fel. El stă la Stejarii, eu în apartamentul meu. Ne vedem pentru diverse treburi casnice, mai bem cafeaua împreună", declara Ioana pentru Click!

ioana_ilie_nastase-portbagaj.jpg

Ioana avea în portbagaj mai multe pungi și bagaje
foto: BLITZ / CLICK!

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au suprins și primele imagini cu ei împreună, de la anunțul divorțului. Ioana si Ilie Nastase au mers și au luat prânzul la un restaurant din Băneasa, dupa care au plecat împreună la complexul Stejarii, acolo unde locuiește fostul mare tenisman. De remarcat că în portbagajul Mercedesului se aflau mai multe pungi cu diverse lucruri, posibil bagaje de-ale Ioanei. Bruneta s-a urcat la volan, iar Ilie, în dreapta.

Ioana, elegantă pentru întâlnirea cu Ilie

Pentru întâlnirea cu Ilie Năstase, Ioana și-a scos din garderobă o ținută elegantă, complet albă, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc, curea de firmă și geantă Hermes. Era coafată, aranjată, așa cum ne-a obișnuit. Nasty a avut o apariție cool, cu geacă de fâș, fular turcoaz și jeanși. Nu este exclus ca cei doi să negocieze marea împăcare, mai ales că nu ar fi pentru prima dată când s-ar împăcat după un "divorț". Ioana Năstase a mai băgat o dată actele de divorț și în mai 2020.

ilie-nastase.jpg

Ilie Năstase s-a urcat în dreapta Ioanei
foto: BLITZ / CLICK!

La data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi iubita sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție, ca soluție la problemele lor.

Au căzut la pace și legat de "partajul" pe genți și mașină

Un alt hop pe care l-au trecut cei doi soți este, se pare, "partajul" pe cadouri. Enervat că soția a băgat divorț, Ilie și-ar fi cerut înapoi toate "jucăriile" investite în această căsnicie: un superb Bentley în valoare de 250.000 de euro, pe care i l-a făcut cadou soției, dar şi alte atenții scumpe, precum pantofi şi genţi de firmă. Iată că și această situație s-ar fi rezolvat! "Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. ”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

 

Citește și:

 

EXCLUSIV Cine o consolează pe Ioana după scandalul cu Ilie Năstase: "Relația e la fel, locuim separat"

EXCLUSIV Ioana Năstase, apariție de 300.000 de euro la divorț, la Judecătoria Hârșova: "Nu pot trăi în violență"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1