EXCLUSIV Iată adevărata familie a lui Mihai Rait Dragomir, Dorel din «Las Fierbinţi»!

b12-3-bd-1-3col-cu-bobita.jpg

Bobiţă şi Dorel sunt fraţi în serialul de comedie care a avut debutul în martie 2012
Foto: PRO TV

Dorel din serialul de la PRO TV, ”Las Fierbinţi”, adică Mihai Rait Dragomir, nu se poate plânge că nu îi merge bine. Şi-a cumpărat maşină de lux şi şi-a scos familia la plimbare cu ea. Actorul a fost surprins în noul său Porsche Cayanne, alături de soţia sa, de bebeluşul lor, dar şi de părinţi. Iată cum arată adevărata familie a actorului!

Mihai Rait Dragomir (38 de ani) cel care îi dă viaţă personajului Dorel din serialul de la PRO TV, ”Las Fierbinţi”, traversează cele mai frumoase momente din viaţa sa! În urmă cu doi ani s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ana Maria, care l-a făcut tată pe 16 august 2018.

Anul acesta şi-a luat o maşină de lux de toată frumuseţea, pe care a inaugurat-o într-o zi însorită, atunci când şi-a scos familia la plimbare. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe ”Dorel” alături de întreaga familie, la o plimbare în parcul Herăstrău.

În serialul de la PRO TV, Dorel este fratele cam prostuţ al lui Bobiţă, rol jucat de Mihai Bobonete, bunul său prieten din copilărie. În realitate însă, el e un băiat descurcăreţ şi un familist convins, iar imaginile vorbesc de la sine. E foarte grijuliu şi extrem de atent cu cei dragi, cu soţia şi copilul lor, un băieţel drăgălaş pe nume Alexandru Mihai, dar şi cu părinţii săi sosiţi tocmai de la Giurgeni, din locul lui de baştină, pentru a petrece mai mult timp împreună.

b22-3-bd-2-35col.jpg

Mihai şi Ana Maria s-au căsătorit în 2017 şi au un băieţel pe nume Alexandru Mihai

De când soţia lui a născut, părinţii fac eforturi să-i viziteze mai des în Bucureşti. Actorul a fost extrem de fericit să le aibă aproape pe cele mai importante persoane din viaţa lui şi s-au plimbat prin parcul bucureştean ca o familie fericită, relaxaţi şi cu zâmbetul de buze. La final, ei au luat masa la un restaurant din zonă, iar la plecare, Mihai a luat landoul copilului şi l-a băgat în portbagaj. El încearcă să-şi protejeze familia de ochii curioşilor şi a fost reţinut în a da detalii despre soţia lui, pe care a cunoscut-o la un spectacol.

b32-3-bd-3-4col.jpg

Familia Dragomir a ieşit la plimbareîn Herăstrău zilele trecute
Foto: Mihai Ionescu

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa. Cât despre muzică, nu am mai făcut nimic după «Vocea României». Vedem ce ne rezervă viitorul”, ne povestea Mihai Rait Dragomir.

Ce bine o duce şi Mihai Bobonete, cel care îl interpretează pe «Bobiţă»!

Şi Mihai Bobonete (38 de ani), cunoscut drept “Bobiţă”, se descurcă bine financiar. În cinci ani de când joacă în serialul “Las Fierbinţi”, actorul se pare că a fost remunerat pe măsura notorietăţii, aşa că nu este de mirare că acum fotoreporterii Click! l-au surprins la bordul unui bolid de fiţe.

b42-3-bd-caseta-1.jpg

Bobonete a dat lovitura cu rolul cârciumarului Bobiţă

Bobiţă conduce un Mustang sport de mare viteză cu care face paradă pe străzi. Zilele trecute, vedeta a stârnit invidia şoferilor. Mihai Bobonete a călcat pedala de acceleraţie şi s-a strecurat printre maşini, testând fiabilitatea bolidului său.

b52-3-bd-caseta-2.jpg

Conduce un Mustang alb-albastru

După ce s-a dat în spectacol, de data asta în trafic, nu pe scenă, actorul s-a retras către vila sa din Băneasa. A parcat în curtea casei maşina, vopsită în culorile echipei de fotbal Universitatea Craiova, cu care ţine, şi a coborât fără să se grăbească din bolid. A inspectat puţin împrejurimile şi a intrat în locuinţă.

Îmbrăcat sport, în trening şi cu o şapcă pe cap, Mihai Bobonete pare că a lucrat puţin şi la aspectul său fizic, fiind mai slab cu câteva kilograme. Nu doar forma de invidiat şi maşina sport îl recomandă pe actorul de la PRO TV.

b62-3-bd-caseta-3.jpg

Conduce un Mustang alb-albastru şi locuieşte într-o vilă în Băneasa
Foto: Mihai Ionescu

Bobiţă este proprietarul unei vile cochete, semn că nu munceşte în zadar. Mihai Bobonete este însurat cu Cătălina, cea care îi este alături de aproape 25 de ani şi care i-a devenit soţie în anul 2003. Ea este make-up artist şi are 36 de ani. Cuplul are doi copii: un băiat şi o fată.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1