Ce actor din „Las Fierbinţi” a devenit tătic în mare secret

las_fierbinti.jpg

las fierbinti
Constin Diţă, Mihai Raiţ Dragomir şi Mihai Bobonete, în "Las Fierbinţi"

Fost concurent la „Vocea României”, dar şi actor principal în „Las Fierbinţi”, unde îl joacă pe Dorel, Mihai Raiţ Dragomir este acum în al nouălea cer. Iar asta pentru că joi, 16 august, a devenit tată pentru prima oară. Click! v-a anunţat, în exclusivitate, la sfârşitul lunii februarie, că actorul şi soţia lui vor deveni părinţi.

Sărbătoare în marea familie a serialului „Las Fierbinţi”, ale cărui filmări pentru sezonul 14 au început deja zilele trecute. Actorii şi oamenii din echipă au sărbătorit deja venirea pe lume a copilului lui Mihai Raiţ Dragomir (37 de ani), interpretul lui Dorel din serial. Soţia actorului, Ana Maria Dragomir, a născut un băieţel pe 16 august, însă părinţii au păstrat totul secret. Actorul nu a vrut să vorbească despre fericitul eveniment nici măcar când am aflat despre sarcină, la sfârşitul lui februarie.

2-3-buna-dimi-1.jpg

Mihai Raiţ Dragomir şi Ana Maria au făcut nuntă în 2017, iar anul acesta vor face botez

„Nu ştiu de unde aţi aflat, dar momentan nu confirmăm. Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună, acum începem filmările pentru sezonul cu numărul 14 şi începem şi turneul naţional de stand-up comedy prin ţară. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa. Cât despre muzică, nu am mai făcut nimic după «Vocea României». Vedem ce ne rezervă viitorul”, ne povestea Mihai Raiţ Dragomir.

6-7-vedete-3-col-dorel.jpg

Mihai Raiț Dragomir și Ana-Maria, mireasa lui superbă, au fost nășiți de Mihai și Cătălina Bobonete

Despre fericitul eveniment am aflat de la prietenii lui Dorel. „Astăzi (ieri,16 august, n.r.) a născut şi nevasta lui Mihai Raiţ, alias Dorel. Au un băieţel sănătos şi frumos. S-ar putea să-l boteze chiar Mihai Bobonete, fiind prieteni din copilărie şi naşul lor de cununie”, ne-au povestit surse de pe platourile de filmare ale serialului. Şi actorul Mihai Bobonete a publicat un mesaj emoţionant, pe pagina lui de Facebook, în care scria, printre altele, şi că “Sunt fericit pentru fratele meu, Raiţ, căci astăzi i se va naşte băiatul”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Veste bună nu numai pentru fanii serialului „Las Fierbinţi”, producţie care revine de azi, la Pro TV, cu cel de-al 13-lea sezon, ci şi pentru actorii din rolurile principale, care se au toţi ca o mare familie. Click! a aflat că anul acesta echipa se va mări, căci interpretul lui Dorel, actorul Mihai Raiţ Dragomir, va deveni tată pentru prima oară.

  • La început au fost colegi, apoi au devenit prieteni, iar mai nou au ajuns să se înrudească între ei. De peste 7 ani, de când filmează pentru serialul „Las Fierbinţi”, ajuns la cel de-al 13 lea sezon, actorii din rolurile principale se năşesc pe bandă rulantă. Mai mult, colaborează şi în afara serialului şi au o mulţime de planuri tot împreună.