EXCLUSIV Gina Pistol: "Smiley nu ar merge cu mine într-un reality-show. E comod, nu s-ar aventura"

gina-si-smiley.jpg

gina si smiley
Gina şi Smiley formează un cuplu de trei ani
Foto Arhivă personală

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, gazda unor show-uri precum "Asia Express" și "Chefi la cuțite", de la Antena 1, are o mulțime de pasiuni în plină pandemie. Gina Pistol i-a povestit lui Virgil Ianțu, la interviurile "Smart Talk", printre altele, că una dintre pasiuni este și fotografia, pe care o moștenește de la tatăl ei.

Chiar dacă în ultima vreme a devenit Gina Gospodina în izolare, pentru că-i gătește lui Smiley, vedeta Antenei 1, Gina Pistol (38 ani), are și alte pasiuni, pe care mulți nu le știu. Ei bine, aflați că Gina Pistol a luat lecții de canto la școala Crinei Mardare și are o voce bună. Așa că, oricând poate cânta alături de Smiley și de gașca lui de la HaHaHa Production. "Am făcut canto pentru mine, la școala Crinei Mardare, dar am făcut cu solsitul profesor Oliver Popa. Am vrut să văd cum este să cânți", ne-a povestit Gina Pistol. Vedeta i-a mai povestit lui Virgil Ianțu că una dintre pasiunile ei este muzica bună, și câ de multe ori plânge când ascultă, iar Smiley râde de ea.

gina_pistol.jpg

gina pistol parc fotografie
Gina Pistol merge prin parcuri cu aparatul foto la gât
Foto: Mihai Ionescu

Smiley o susține să se apuce serios de fotografie

A două surpriză dezvăluită la interviurile "Smart Talk" a fost aceea că Gina e pasionată de fotografie, iar iubitul ei o încurajează să-și urmeze pasiunea. "Tudor Gheorghe avea o piesă care mi-a marcat copilăria. Ascultăm piesa aia și parcă trăiam altfel atunci când o auzeam. Întotdeauna am avut o legătură cu muzica și cu arta. Eu cred că dacă nu prezentăm vreo emisiune la TV, clar aș fi făcut parte din lumea asta, eram bună la desen și muzică atunci când eram mică, am ureche muzicală foarte bună și imediat rețin piesele. Singură mea problemă este că sunt mai comodă, nu leneșă. Îmi plăcea când eram mică naiul și mi-ar fi plăcut să învăț să cânt la nai. Îmi place arta fotografică, care are legătură cu tatăl meu, care avea un mic laborator de developare a pozelor pe care le făcea. Am simțul ăsta, estetic. Andrei (Smiley, n.r.) mereu îmi spune, apucă-te ca lumea de fotografie. Eu mă pot uită la un copac și să văd ce nu văd ceilalți. Sau cum trece o rază de soare prin frunzele copacului", a povestit Gina Pistol.

gina_pistol.jpg

gina pistol asia express 2020
Gina Pistol, la "Asia Express"
Foto: Antena 1

"Smiley este comod și nu s-ar aventura la reality-show-uri"

Se știe că Gina Pistol nu este o tipă dificilă sau fițoasă și că, înainte de a fi prezentatoare la "Asia Express", a fost și ea concurentă la reality-show-uri precum "Sunt celebru, scoate-mă de aici" și "Nea Marin". "Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura. Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta. Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc", a declarat Gina Pistol pentru Click!. Și tot ea ne-a mărturisit că s-a uitat alături de Smiley la sezonul 3 din "Asia Express". "Era bine să mai dureze și să mai avem ce da telespectatorilor în izolare. Să vedem acum ce va urma cu sezonul patru, pentru că nu se știe nimic deocamdată", ne-a mai povestit Gina Pistol.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Gina Pistol, "șefă" în vila lui Smiley. Uite cum transformă o casă de burlac în cuibușor de nebunii!

VIDEO Smiley și Gina s-au filmat la ei acasă: "Te iubesc, mâine îți gătesc mazăre". Discuția lor intimă e savuroasă

 

 

Loading...
 
 

Citește și