EXCLUSIV Gabi Toader, verdict crunt din partea medicilor. E de 3 luni la pat, din cauza accidentării de la «Fermă»

gabi-toader-ferma.jpg

gabi toader accidentare ferma
Gabi a renunțat la concurs pentru a se concentra pe sănătate
foto: PRO TV

Ambulanță, spaimă și durere în episodul difuzat miercuri, 25 noiembrie, la "Ferma" (PRO TV). Chef Gabi Toader a suferit o accidentare dramatică și a ajuns la spital. El a povestit, în exlusivitate pentru Click!, ce verdict i-au dat medicii.

Aflat pe ultima sută de metri, iată că reality-showul de la Pro TV face noi victime. De data aceasta, "șifonat" a ieșit Gabriel Toader (37 de ani), pe care îl știți și de la "Chefi la cuțite", de la Antena 1. În episodul difuzat miercuri, 25 noiembrie, am văzut cum Gabi Toader a fost luat cu ambulanța, după ce a participat la o probă care l-a făcut să se accidenteze grav. Din păcate, concurentul din la emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu a ajuns la spital și acum este sub tratament, așa cum Click! a aflat din anturajul său de prieteni. "Atât am putut să duc, sunt bine, cât de cât. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi în zona lombară, la L4-L5 (n.r. vertebre)".

gabi-toader.jpg

gabi toader accidentare ferma
Gabi Toader a ajuns la spital după accidentarea de la "Ferma"
foto: captură video Pro Tv

Accidentarea lui Gabriel Toader s-a petrecut în septembrie

Deși accidentarea s-a întâmplat în septembrie, atunci când au avut loc filmările de la Cocani (jud. Dâmbobvița), Gabriel Toader este încă la pat și încă mai are de tras. Pe lângă această accidentare, Gabi a slăbit și 21 de kilograme, nefiind singurul concurent care a suferit de foame, în "Fermă".

Citește și:

EXCLUSIV Chinuri și foame la "Fermă", pentru 50.000 de euro. Cât au slăbit concurenții și ce spun despre regimul de armată

INTERVIU George Burcea, despre inamicii din «Fermă», divorț și amorul cu Viviana: «Pentru mine, 2020 a fost un an foarte bun»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Chef Gabriel Toader (37 de ani) s-a făcut remarcat încă de la începutul reality-showului "Ferma: orășeni versus săteni" prin vocabularul vulgar folosit. Iată că după ce a fost bandit, a trădat prietenia cu Giulia Nahmany, a fost salvat de colegii lui iar acum și-a dat din nou arama pe față și i-a vorbit urat Elenei după ce a căzut pe scară înainte de a consumă ceva alcool. Click! a stat de vorbă cu concurentul încă aflat în Fermă și am aflat că este un tip foarte impulsiv și îl ia gura pe dinainte.

  • gabi toader accidentare ferma

    O probă care părea amuzantă și care promitea recompense pentru competitorii de la Ferma s-a transformat într-un moment dramatic. Gabi Toader, unul dintre cei mai controversați concurenți din acest sezon, a fost nevoit să plece acasă după ce s-a accidentat: corpul nu l-a mai ascultat, spatele i s-a blocat și nu s-a mai putut mișca deloc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1