Accidentare dramatică a lui Gabi Toader la Ferma. Colegii s-au îngrozit: «M-a dat peste cap»

gabi-toader.jpg

gabi toader accidentare ferma
Gabi Toader a ajuns la spital după accidentarea de la "Ferma"
foto: captură video Pro Tv

O probă care părea amuzantă și care promitea recompense pentru competitorii de la Ferma s-a transformat într-un moment dramatic. Gabi Toader, unul dintre cei mai controversați concurenți din acest sezon, a fost nevoit să plece acasă după ce s-a accidentat: corpul nu l-a mai ascultat, spatele i s-a blocat și nu s-a mai putut mișca deloc.

O ambulanță a fost chemată urgent la ferma din Cocani, pentru a i se acorda asistență medicală lui Gabi. Bucătarul muncit săptămâni la rând în postura de “servitor” a clacat. Corpul lui nu a mai rezistat efortului fizic susținut și l-a trădat. Când l-au văzut la pământ, colegii au uitat de animozități și au încercat să-l aline și să-l ajute. 

gabi-toader-ferma.jpg

gabi toader accidentare ferma
Gabi a renunțat la concurs pentru a se concentra pe sănătate
foto: PRO TV

Anna Lesko și Viviana Sposub l-au ținut de mâini până când medicii au hotărât să-l ducă la spital pentru investigații și tratament. “A fost un episod urât care m-a dat puțin peste cap, pentru că țin la Gabi și nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc și la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a spus Viviana, cea care a mărturisit că Gabi a ajutat-o mult cât timp s-au chinut în tabăra Bandiților.

ferma.jpg

anna lesko, viviana sposub, gabi toader
Anna și Viviana au încercat să-l aline pe Gabriel Toader în momentele dificile
foto: PRO TV

”Chiar dacă eu sunt supărat pe el, în momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferință”, a adăugat și Augustin Viziru

Cine este Gabi Toader

gabriel-toader-00004.jpg

gabriel toader si sotia lui
Gabi şi Simona s+au căsătorit în 2018
foto: arhivă personală

Gabriel Toader este bucătar şi l-ați mai văzut într-o competiție, la "Chefi la cuțite", de la Antena 1. Acesta a gătit la diverse restaurante faimoase din Capitală și are multe rețete interesante. Chef Gabi s-a căsătorit în urmă cu doi ani, în 20 iulie 2018, cu Iulia Simona, pe care o iubește la nebunie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1