EXCLUSIV Fiul Mădălinei Manole a crescut şi seamănă leit cu mama lui. Ce grijuliu e Petru Mircea cu băiatul!

petru-mircea-fiu-madalina-manole.jpg

Petru Mircea şi fiul lui au ieşit la cumpărături, într-un magazin de articole sportive
fotografii: Mihai Ionescu

Ce mândră ar fi fost Mădălina Manole de fiul ei! Fotoreporterii Click! au surprins, zilele trecute, imagini emoţionante cu băiatul regretatei artiste, dar şi cu tatăl lui, Petru Mircea. Cei doi au fost relaxaţi şi binedispuşi, printre rafturi, la cumpărături.

Când a ales să îşi pună capăt zilelelor, băieţelul artistei avea un anişor şi abia învăţase să meargă. Petru junior, care în iunie va împlini zece ani, este o frumuseţe de băiat, semănându-i în totalitate regretatei artiste.

Puştiul şi tatăl său au ajuns la un supermarket din Capitală. Băiatul este înalt, are părul lung şi este foarte jucăuş, iar părintele său, care s-a îngrăşat câteva kilograme, încă mai poartă verigheta.

După ce a fost blamat şi acuzat în nenumărate rânduri de familia fostei sale soţii că el ar fi împins-o în ghearele morţii, iată că imaginile surprinse recent de fotoreporterii Click! arată că Mircea este un părinte bun.

El a fost grijuliu cu juniorul, au căutat hăinuţe în supermarket, dar au probat şi câteva perechi de adidaşi. După aproape o jumătate de oră de cotrobăit, cei doi  au ieşit cu un cadou sub braţ şi s-au îndreptat spre maşina lui Petru.

petru_mircea_fiu_madalina_manole.jpg

petru mircea madalina manole baiat
Puştiul a scotocit pe rafturi după adidaşi şi haine sport
Foto: Mihai Ionescu

“Nimeni n-a fost interesat cum m-am descurcat eu până acum singur cu copilul, aşa că nimeni nu are ce să aibă cu subiectul ăsta. Sunt dator cuiva cu explicaţii de genul ăsta?! În ultimii doi ani am stat la telefoane cu jurnaliştii, să explic, să desfiinţez ce a zis socrul meu. Dar de ce? Nu mai am energie, nu mai am răbdare! Să înţeleagă lumea ce vrea! N-am altă soluţie decât ignoranţa, decât să-mi cresc copilul ferindu-l cât pot de tot ce am trăit eu din partea socrilor mei. Şi voi face asta cu preţul suprem dacă trebuie”, declara Petru Mircea în 2013 pentru Ziarul Ring.

i310-11-8.jpg

Aceasta este una dintre ultimele fotografii cu băiatul ei

 

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio, care a fost publicat pe Internet, de-abia la şapte ani de la deces: “Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela.

Marian Manole: «Petru nu m-a lăsat să-mi văd nepoțelul»

Este de notorietate conflictul dintre Marian Manole (50 de ani), fratele Mădălinei Manole, și  cumnatul său, Petru Mircea. Recent, războiul a reizbucnit.

m110-11-frate.jpg

Marian Manole suferă enorm, după decesul surorii lui

 

„Ultima dată când am vorbit cu Petru la telefon, a fost anul trecut, urla și mă amenința. Nu mi-am văzut nepoțelul de când l-a născut mama lui, doar în poze trimise de fani îl văd. «Monstrul» nu m-a lăsat să-mi văd nepoțelul de când a murit Mădălina. Am fost cu părinții mei de nenumărate ori la poartă la el, la casa din Otopeni și nu am fost lăsați să îl vedem. Am încercat să vorbesc prin telefon amiabil, să rezolvăm cumva problema, dar au fost doar țipete, urlete, jigniri și amenințări. Nemernicul ăsta ne-a distrus familia. Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli. Tata a îmbătrânit în nouă ani foarte mult. Am îmbătrânit prea repede cu toții după toate necazurile. Crunt destin, nu-i doresc nimănui acest lucru!”, a declarat Marian, pentru Click!

Mama Mădălinei a murit în 2017, tatăl solistei este grav bolnav

Eugenia Manole, mama regretatei cântărețe, și-a luat adio de la viață în 2017, la vârsta de 71 de ani, din cauza unor probleme grave de sănătate. Femeia primise un diagnostic crunt: cancer pulmonar.  Soțul ei, Ion Manole, s-a chinuit în zadar să-i salveze viața.

m210-11-7.jpg

Părinții Mădălinei s-au îmbolnăvit grav, după ce și-au înmormântat fata

 

 “Soția mea a fost operată timp de șase ore la Spitalul Militar din Capitală, căci avea mari dureri. Acum eu am rămas șeful și executantul în casă. Uneori am impresia că se mișcă perdeaua, o fi un semn de la ea. Merg adesea la mormântul ei, plâng și îi mai povestesc ce am făcut”,  ne-a declarat bărbatul îndoliat. 

Și Ion Manole se confruntă cu mari probleme de sănătate. Ia zilnic un pumn de medicamente, pentru a ține în frâu diabetul și tensiunea. Fiul său, Marian, îl vizitează zilnic, și îl ajută în gospodărie. 

Ion Manole se află și el în război cu ginerele său și susține că nu-l va ierta niciodată că nu l-a lăsat să-și vadă unicul nepot.

Loading...
 
 

Citește și