Ce mare și frumușel a crescut fiul Mădălinei Manole!

madalina_manole_baiat.jpg

madalina manole fiul
Mădălina Manole, alături de fiul ei
Foto: arhivă personală

Disputat în continuare de rudele sale - bunicul şi unchiul , de o parte și tatăl, de cealaltă parte, băiatul regretatei Mădălina Manole se face din ce în ce mai frumușel.

Recent a apărut pe o rețea de socializare această imagine cu cel mic, care acum are 9 anișori. Petru Mircea jr. era în compania magicianului Robert Tudor, prezentatorul emisiunii „Vocea României junior”, cunoscut și pentru prestațiile din cadrul show-ului „Românii au talent” de la PRO TV.

fiu_madalina_manole.jpg

baiat madalina manole alaturi de magicianul robert tudor
Fiul Mădălinei Manole a participat la un show de magie de-al lui Robert Tudor
Foto: arhivă personală
 

 

Click! a aflat că puștiul a fost spectator la unul dintre spectacolele de magie date de Robert Tudor și că este mare fan al scamatoriilor care se fac pe scenă. „A venit la un show de-al lui Robert în Băneasa. Copilul era însoţit de o doamnă care are grijă de el și n-a vrut să plece acasă până nu s-a fotografiat cu magicianul”, a povestit, pentru Click!, o sursă din apropierea familiei regretatei artiste. 

Marian, fratele solistei care s-a sinucis chiar de ziua ei, acum opt ani (la 14 iulie 2010), a scris în dreptul imaginii că este mândru de nepotul lui, pe care regretă că nu l-a mai văzut de mulți ani, de când cel mic era doar un bebeluș.

Loading...
 
 

Citește și