EXCLUSIV Dovada că Brigitte și Pastramă sunt iubiți și după "Fermă". Ce gest au făcut pentru Kamara

colaj_click.jpg

 brigitte nastase, florin pastrama, kamara
Brigitte și Pastramă au făcut cumpărături la mall pentru băiețelul lui Kamara
foto: colaj Click!

Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) nu se joacă de-a iubirea doar de dragul emisiunii de la Pro Tv. Cei doi sunt împreună și în afară Fermei. Fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate primele imagini, de-a dreptul savuroase, din viața lor de cuplu. Bruneta și noul ei iubit au făcut cumpărături la un centru comercial, unde s-au revăzut cu fostul lor coleg, Kamara. Cântărețul a plecat plin de sacoșe cu jucării pentru Leon, băiețeul lui bolnav pentru care a luptat în competiție.

O parte din gașca bandiților continuă să rămână unită și după încheierea filmărilor de la Ferma, emisiunea care încă se difuzează la Pro Tv. Pe micul ecran Brigitte a trecut în gașca lui Florin Pastramă, cu care formează un cuplu, atât la Fermă, cât și în viața reală. Cei doi însă nu au pierdut legătura nici cu fostul lor coleg, Kamara. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe toți trei împreună la mall. Fanii emisiunii ar fi de-a dreptul uimiți să afle că Pastramă și Kamara sunt prieteni, dacă e să luăm în calcul conflictul dintre ei, în care primul chiar a sărit la bătaie. Mărul discordiei a fost Otniela Sandu, pe care artistul nervos ar fi bruscat-o după ce colegii din colibă i-au jucat o farsă și l-au pictat pe față.

Atunci s-au încins spiritele și au ieșit scântei între cei doi, dar iată că mesajul de iertare din scrisoarea lui Pastramă, pe care telespectatorii îl vor urmări în episodul de joi seara (25 aprilie), a funcționat și cei doi sunt ca frații.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/10

În imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, Pastramă a ieșit primul din mall. A coborât în parcarea subterană și a mutat mașina în fața centrului comericial. A așteptat puțin ca Brigitte si Kamara să ajungă la bolid încărcați de sacoșe, apoi același Pastramă, în rol de șofer, a plecat spre casa lui Kamara din zona Muncii, unde i-a lăsat pe el și pe micuțul Leon. Ajunși la destinație, artistul și fiul lui au fost îmbrățișati de Brigitte, mai slabă cu câteva kilograme, care a făcut furori într-o rochiță scurtă neagră, accesorizată cu cizme peste genunchi.

Brigitte Năstase l-a luat pe Florin Pastramă în vila ei din Pipera

La fel de apropiați au rămas și Brigitte cu Pastramă. Idila lor este cât se poate de serioasă, nu doar un scenariu pus la cale de producători.

Pastramă este omul potrivit la locul potrivit în viața Brigittei. Îi conduce mașina, îi manageriaza afacerile și s-a mutat în vila ei din Pipera. Nu degeaba Raluca Podea, fosta iubită a lui Pastramă, a luat foc când a auzit că cei doi au de gând să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Se pare că noul cuplu are șanse mari să ajungă în fața altarului. Cei doi "porumbei" și-au pregătit verighetele, iar recent au început să facă schimbări și îmbunățățiri și la aspectul lor fizic. Brigitte a vrut un implant de sprâncene, iar Florin Pastramă este pe cale să aibă o podoabă capilară de invidiat. Momentan, el s-a ras în cap, fiind recent supus unui implant de păr. Ambele proceduri au costat în jur de 6.000 de euro.

 

Citește și:

 

Brigitte şi Florin Pastramă nu se mai pot abţine! Au făcut sex în camera servitorilor?

EXCLUSIV Ce tristă e iubita lui Florin Pastramă de când a fost părăsită pentru Brigitte! Unde am surprins-o pe Raluca Podea

 

 

Loading...

Citește și

 • Brigitte și Pastramă la Fermă

  Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) nu s-au bucurat de prea multă relaxare în „Ferma”, așa că au simțit nevoia să recupereze cu ajutorul câtorva operații estetice după ce au ieșit de acolo. Ei s-au luat de mânuță și au intrat într-o clinică de înfrumusețare, unde bruneta și-a făcut implant de sprâncene, iar afaceristul a apelat la un implant capilar.

 • florin pastrama ferma 2019

  Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1