O iubește dar nu o ia de nevastă. De ce nu se însoară Dorian Popa

dorian_popa_1.jpg

Dorian Popa, Claudia Iosif, casa, teren Domnesti, familie, vila, case vedete
Dorian și Claudia sunt de 4 ani împreună
foto: arhivă personală

Se iubesc de aproape patru ani, își construiesc o casă, însă Dorian Popa (29 de ani) și iubita lui, Claudia Iosif, nu se gândesc la o nuntă cu sute de invitați, așa cum procedează vedetele din showbiz. Superba brunetă ne-a spus motivele pentru care, la 36 de ani, nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă.

I-am întâlnit recent la un eveniment monden și, evident, au atras atenția. Nici nu aveau cum altfel: el este numai “pachețele” de mușchi, iar ea e frumoasă de pică și s-a mai îmbrăcat și în galben, din cap până- picioare. Este vorba despre Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif. Am întrebat-o pe brunet pe când nunta, iar răpunsul a venit rapid. “Nu bat clopote de nuntă! Să știi că eu nu m-am visat niciodată mireasă, nici când eram mică. Nu mi se pare acest lucru prioritar, important este ca noi doi să ne înțelegem bine, poate în viitor vine și un copil. Nu cred că o petrecere este atât de importantă, din punctul meu de vedere. Noi vorbim despre nuntă într-un mod negativ, pentru că ne uităm la televizor, la nunțile altora, și ni se pare că nu mai e bucuria de odinioară, totul a devenit un stres”, ne-a spus Claudia, care ne-a dezvăluit și faptul că iubitul său este un romantic incurabil.

dorian_popa_2.jpg

Dorian Popa, Claudia Iosif, casa, teren Domnesti, familie, vila, case vedete
Așa s-au îmbrăcat cei doi la lansarea colecției de pantofi a Ralucăi Bădulescu
foto: Mineli

“Relația dintre noi e la fel ca la început, chiar aș putea să spun că e mai bine, pentru că e mai închegată, mai matură. Ultimul gest romantic făcut de Dorian a fost atunci când ne-am ciondănit și, ca să mă împace, mi-a adus prăjitura mea preferată, tocmai când eu eram la dietă. Nu sunt o femeie geloasă, de asta a rezistat relația. Gelozia, din punctul meu de vedere, nu are ce căuta într-o relație, mai ales cu o persoană publică”, ne-a mai spus Claudia.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1