EXCLUSIV Pe cine a pus mâna Daniela Crudu! Iubitul ei poartă un ceas luxos de peste 100.000 de euro

daniela_crudu_iubit.jpg

daniela crudu vacanta brazilia
Daniela Crudu şi-a etalat posteriorul, iubitul ei, ceasul de peste 100.000 de euro
Foto: arhivă personală

Dacă vă întrebaţi ce mai face Daniela Crudu de când nu mai este asistenta lui Dan Capatos, răspunsul l-am găsit la ea pe conturile reţelelor sociale şi am văzut că nu o duce rău deloc. Bruneta, care recent şi-a mai făcut o operaţie estetică de subţiere a taliei, le ridică tensiunea turiştilor cu formele obţinute în cabinetul medicului estetician tocmai în Brazilia, acolo unde se află în vacanţă. Şi cum Crudu se afişează numai cu bărbaţi potenţi financiar, aşa a făcut şi acum, partenerul ei etalând un ceas de peste 100.000 de euro.

La plaja de la care recent a publicat imagini Daniela Crudu, iubitul ei poartă un ceas, care i-a făcut pe toţi să se întreba dacă bruneta este cuplată cu vreun miliardar. În imaginea cu pricina din care fanii au văzut posteriorul Danielei, multora le-a sărit în ochi ceasul bărbatului, un model Richard Mille Felipe Massa Flyback Chronograph, cu curea galbenă, care, dacă este original, atunci preţul lui este ameţitor şi se ridică undeva la aproape 130.000 de dolari. O adevărată avere!

Daniela Crudu are iubit bogat, dar iese cu vărul la mall

Daniela Crudu se distrează vara asta în Brazilia, dar până să ajungă să-şi etaleze posteriorul bombat şi sânii siliconaţi pe plajă, bruneta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! cu vărul ei la mall, în Bucureşti. Îmbrăcată sport, într-un top cu vedere la buric şi la talia sculptată la estetician, bruneta şi bărbatul care o însoţea au mâncat la un restaurant din centrul comercial, apoi au plecat către casă. La ieşire, vărul brunetei a fost cel care s-a urcat la volanul maşinii Danielei Crudu, după a aşezat pungile de cumpăruri.

daniela_crudu_iubit.jpg

daniela crudu iubit mall
Daniela Crudu şi vărul ei la mall, surprinşi de fotoreporterii Click!
foto: Blitz

crudu_parcare.jpg

daniela crudu masina parcare mall
Daniela Crudu l-a lăsat pe vărul ei să-i conducă maşina până acasă
Foto: Blitz

 

Ce operaţii estetice are Daniela Crudu

La vârsta de 17 ani își punea silicoane pe semnătura tatălui. La 28 de ani le-a înlocuit cu unele un pic mai mari. Dornică să-și facă și față de păpușă, Daniela Crudu și-a augmentat buzele și a apelat la stomatologi pentru fațete dentare. Şi-a operat şi nasul, şi guşa, dar recent bruneta și-a mai găsit un cusur. Nemulţumită de talia ei, fosta asistenta tv a optat pentru o nouă intervenție denumită liposculptură. ”Sunt foarte bine. Sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit visul. Eu sunt foarte agitată, am avut chef de plimbări după operație. Nu m-a durut nimic, abia aștept să văd rezulatul final”, mărturisea Daniela Crudu la scurt timp după intervenţie.

 

Citeşte şi:

 

Daniela Crudu, încă o operaţie estetică, la care nici nu te-ai fi aşteptat

Daniela Crudu filmează pentru nea Mărin aproape goală. Imagini sexy de la mare

 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela crudu

    La începutul săptămânii, în mare secret, Daniela Crudu a ajuns la o clinică de lux din Nordul Capitalei, unde era programată să își facă liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei. Totul a decurs conform planului, iar acum Daniela ne-a arătat rezultatul.

  • Daniela Crudu a fost nevoită să-și ia adio de la marele premiu pus în joc în cadrul competiției Ultimul Trib. Fosta asistentă TV a trebuit să se întoarcă în țară, după ce s-a accidentat grav la mână. După câteva investigații făcute de medicii de specialitate, Daniela Crudu a fost sfătuită să se retragă din competiție, deoarece din cauza problemelor medicale, dacă mai participa la probele solicitatante ale concursului, și-ar fi agravat situația.