Daniela Crudu, încă o operaţie estetică, la care nici nu te-ai fi aşteptat

daniela-crudu.jpg

damiela crudu
Daniela Crudu spune că se simte bine după operație
foto: arhivă personală

Daniela Crudu (29 de ani) este una dintre vedetele abonate la clinicile medicilor esteticieni. Și-a făcut mai multe intervenții, iar cea mai recentă dintre ele a avut loc luni, 18 februarie. Nemulțumită de faptul că nu avea talie, aceasta a apelat la chirurgul Nemer Kamal care, printr-o procedură numită liposculptură, i-a făcut talie de viespe celebrei brunete.

La vârsta de 17 ani își punea silicoane pe semnătura tatălui. La 28 de ani le-a înlocuit cu unele un pic mai mari, apoi și-a micșorat și gușa. Dornică să-și facă și față de păpușă, Daniela Crudu și-a augmentat buzele și a apelat la stomatologi pentru fațete dentare. Toate astea nu au fost de ajuns! Iată că bruneta și-a mai găsit un cusur! Ea crede că era mult prea lată în talie, deşi în toate pozele în care apărea în costum de baie se vedea clar că are mijlocel ca tras prin inel. Așa că s-a interesat imediat de o nouă intervenție numită liposculptură, în măsură să-i ofere talia de viespe mult-visată. Ieri, Cruduța s-a lăsat pe mâna medicului Nemer Kemal, a intrat în sală fără emoții și, după aproape o oră, cât a durat procedura estetică, aceasta a ieșit cu zâmbetul pe buze. ”Sunt foarte bine. Sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit visul. Eu sunt foarte agitată, am avut chef de plimbări după operație. Nu m-a durut nimic, abia aștept să văd rezulatul final”, i-a spus Daniela medicului care a operat-o.

daniela-crudu-operatii.jpg

daniela crudu operatii
De-a lungul anilor, Daniela Crudu și-a pus silicoane, și-a operat gușa și și-a mărit buzele

 

Astăzi sau mâine vedeta ar trebui să se externeze, urmând să revină la control la finalul lunii. Intervenția este una extrem de eficientă. ”Liposculptura este una dintre cele mai moderne proceduri din domeniul chirurgiei estetice. Este o tehnică avansată de liposucție și este utilizată în mod special în procesul de conturare a corpului. Noi nu doar scoatem grăsimea de pe zonele respective, ci și remodelăm pentru ca rezultatul să fie într-o armonie cu întreg corpul. Liposculptura are rezultate spectaculoase și are avantajul că nu doare, se realizează cu anestezie locală pentru a evita hematoamele și tumefierea. Îți poți relua activitatea a doua zi. Este recomandat să se facă masaj pe zona respectivă”, a declarat medicul estetician Nemer Kamal, pentru Click!

dr._nemer_kamal.jpg

Nemer Kamal
Doctorul Nemer Kamal a explicat ce înseamnă liposculptura
Loading...

Citește și

  • Oglindă, oglinjoară, care-i una, care-i cealaltă? Trei brunete din showbiz şi-au mutilat tinereţea, speriate de primul rid care le-a apărut pe chip. Daniela Crudu, Margherita de la Clejani şi Andreea Tonciu au făcut exces de injecţii de întinerire şi de operaţii estetice, iar acum cu greu le mai poţi deosebi.

  • Daniela Crudu, care recent a împlinit 29 de ani, pare abonată la medicii esteticieni. Nu de alta, dar după ce şi-a operat nasul şi a scăpat de bărbia dublă, ea şi-a dorit un bust mai provocator, aşa că, la întoarcerea din Madagascar, şi-a pus din nou implant mamar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1