EXCLUSIV Cornelia Catanga, adevăratul motiv al despărțirii de Aurel Pădureanu: «Nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă»

cornelia_catanga_si_padureanu.jpg

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au fost împreună 33 de ani

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu nu mai sunt un cuplu în intimitate, ci doar pe scenă. Cei doi artiști au decis să se despartă după 33 de ani de relație, iar vestea i-a luat pe toți prin surprindere. Cea supranumită "regina muzicii lăutărești" ne-a vorbit, cu amărăciune, despre acestastă cumpănă din viața ei.

Cornelia Catanga a dezvăluit pentru Click! motivele despărțirii de Aurel Pădureanu: ”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, ne-a spus Cornelia Catanga. 

12_catanga.jpg

Cornelia, alături de Alexandru și de Aurel Pădureanu

A anunțat despărțirea la televizor

Dezvăluirea-șoc au fost făcută sâmbătă, în cadrul emisiunii "Star Matinal", prezentată de Nasrin Ameri și Dima Trofim, la Antena Stars. Cornelia Catanga a recunoscut că fiul ei, Alexandru, este mesagerul dintre ea și Aurel Pădureanu. „Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”. În urmă cu un an, Cornelia Caranga a trecut printr-o cumpănă și cu sănătatea. Cornelia Catanga a făcut infarct pe 14 iulie, a fost în stare gravă, însă medicii de la spitalul Floreasca au reușit să o pună pe picioare.

Cornelia Catanga s-a sărutat cu soţul ei la ieşirea din biserică

catanga nunta aurel padureanu petrecere restaurant flori
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, în ziua nunții
Foto: Roberto Sălceanu

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut cununia religioasă în 2014

În octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar petrecerea a avut loc la restaurantul Mărul de Aur. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

Citește și:

Cornelia Catanga, executată silit. Fiul ei și-a anulat nunta. ”Am vrut să mă sinucid”

Catanga, de nerecunoscut după ce a slăbit 27 kg. Motivul transformării uluitoare

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1