Catanga, de nerecunoscut după ce a slăbit 27 kg. Motivul transformării uluitoare

2-3-neatza-catanga-slaba.jpg

2019 - 53 kg. Solista a fost de nerecunoscut zilele trecute la un eveniment monden

Cornelia Catanga (61 de ani) a fost de nerecunoscut, zilele trecute, la relansarea Casei de Discuri Electrecord. Solista cu voce de aur susţine că a topit 27 de kilograme în câteva luni, dar nu ca urmare a unei diete stricte, ci de dorul unicului său fiu, Alexandru (24 de ani), care a ales să se stabilească în America, alături de viitoarea soţie.

Cornelia Catanga (61 ani), una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică de petrecere,  ne-a dezvăluit cum a reuşit să se subţieze, ajungând acum la 53 de kilograme: “Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a declarat Cornelia Catanga pentru Click! Vedeta ne-a mai povestit şi despre nunta fiului său, care va avea loc peste câteva luni, dar şi despre viitoarea noră, Alina, o tânără născută şi crescută în America: “O să vină şi ziua când o să se însoare. O să îmi fac rochia de soacră mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Îmi doresc o ţinută cât mai simplă. Vreau să arăt bine aşa că nu sunt zgârcită când vine vorba despre bani, sunt dispusă să dau chiar şi 1.500-2.000 de euro. De viitoarea mea noră sunt tare mulţumită, este un copil tare cuminte, ştie să facă şi sarmale. O să facem două nunţi, una în România şi una în Las Vegas. În ţară o să fie o nuntă cu 250-300 de persoane, iar în Las Vegas o să fie una mai restrânsă, de 350 de persoane”.

Cornelia Catanga se confruntă cu grave probleme oftalmologice, fiind diagnosticată, încă din primii ani ai vieţii cu retinopatie pigmentară evolutivă, o boală degenerativă care afectează foarte grav vederea: ”Doctorul mi-a zis să nu rămân însărcinată, pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă. Eu însă mi-am dorit să fiu mamă!”, ne-a mai  dezvăluit ea. Cântăreaţa a ajuns în 2018 din nou pe patul de spital, cu tensiune oculară: ”Nu mai vedeam bine, mă durea capul îngrozitor. Am trecut printr-o serie de analize, m-au consultat doi medici foarte buni, Monica Pop şi Marian Burcea. Fiul meu a stat cu mine la spital, el este ajutorul meu, el este sufletul meu. Eu nu pot citi o carte, nu mă pot uita la televizor, nu pot trimite un sms, îmi petrec ziua ascultând muzică. La televiziuni merg numai însoţită de soţul meu, Aurel Pădureanu”, a mai adăugat Cornelia. 

 

Alex şi iubita lui se căsătoresc la vară

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei, este topit după iubita lui: ”Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să locuim acolo, după căsătorie, acolo o să îmi urmez şi cariera artistică ! Am cântat în faimosul club la «Blue Note», invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval!”. Dar şi Alina are cuvinte de laudă la adresa lui Alex: ”El mă face cea mai fericită persoană din lume şi mă înţelege. Dumnezeu l-a trimis în viaţa mea când am avut nevoie de el cel mai mult. E un om atât de talentat, cinstit şi iubitor. Ştiu că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile când l-a trimis pe Alexandru”. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1