EXCLUSIV. Codin Maticiuc și-a scos fetița la plimbare, în fața casei. Bunica nu-i scapă din ochi

codin-maticiuc-fetita.jpg

codin maticiuc, fetita, copil maticiuc tatic
Codin Maticiuc este un tătic de nota zece pentru fetița lui, Smaranda
Citeste tot despre: 

Din cel mai controversat burlac, s-a transformat în tăticul ideal! Codin Maticiuc are o fetiță superbă, blondă, cu ochi verzi, pe care a botezat-o Smaranda, ca pe mama lui. Micuța a împlinit un anișor sâmbăta trecuta, pe 4 aprilie. Iată primele poze surprinse de fotoreporterii Click! cu fostul crai de Dorobanți și cele mai importante femei din viața lui: mama și fiica sa.

Sătul de viața tumultoasă și de divele care i-au bucurat "copilăria", unul dintre cei mai bogați crai de Dorobanți a decis să facă o schimbare majoră în urmă cu aproape trei ani. A renunțat la plăcerile și bucuriile false de dinainte, în favoarea unei vieți de familie care l-a transformat total. De câțiva ani, Codin Maticiuc (39 de ani) are o relație cu o femeie necunoscută în sfera showbizzului, dar cu multe atuuri: năucitor de frumoasă, deșteaptă și iubitoare de copii. Iată că Ana Pandeli, așa cum o cheamă pe superba brunetă, a fost femeia cu care milionarul și-a dorit copilași, iar anul trecut pe data de 4 aprilie, aceasta i-a dăruit o fetiță superbă pe care au botezat-o Smaranda.

Blondina cu ochii verzi seamănă leit tăticului, dar și bunicii paterne, Smaranda Maticiuc. Fotoreporterii Click! au surprins imagini în premieră cu celebrul fost crai de Dorobanți, fetița lui și mama acestuia, chiar în curtea casei situată în zona de Nord a Capitalei. Micuța Smaranda nu se dezlipește de tăticul ei. În timp ce acesta o ține în brațe, îi aranjează căciulița și o privește cu multă dragoste. Bunica a venit să-și viziteze unica nepoată și este tare mândră că fiul ei i-a oferit cel mai frumos statut, cel de bunică. Totul se învârte în jurul prințesei, care abia a început să facă pași.

Săptămâna trecută, unica moștenitoare a familiei Maticiuc a împlinit un anișor. Codin i-a transmis un mesaj emoționant. "Te-ai născut acum un an și parcă nu-mi vine să cred prin câte am trecut împreună. Ți-ai dat seama deja că numele tău, Smaranda, este numele bunicii tale și acum că poți să citești rândurile astea sigur ai înțeles și de ce îmi doresc atât de mult s-o moștenești încât am forțat un pic ursitoarele în direcția corectă. Te-ai născut la Miami pentru că tatăl tău muncea la Miami Bici, un film pe care o să-l vezi cândva dar mai ai de așteptat, domnișoară. Când ai împlinit o lună te-ai întors în țară și ai stat aproape o lună fără mine. M-am întors și am recuperat. Ți-am schimbat chiar și unul-două scutece mai mult cât să pot să mă cert cu tine pe tema asta mai târziu când vei fi total nerezonabilă. Vreau să-ți spun că nu cred că a existat vreun copil mai vesel și plin de zâmbete ca tine anul ăsta”, i-a scris Codin.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV. Cum arată acum viața Simonei Gherghe

Ioana Ginghină dă petrecere pe Facebook

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1