Ioana Ginghină dă petrecere pe Facebook, nu lasă criza să-i strice planurile

ioana_ginghina_si_ruxi_editie_speciala_de_pasti.jpeg

ioana ginghina coronavirus teatru copii
Ioana Ginghină (42 de ani) și fiica ei, Ruxandra (11 ani), au pregătit un atelier online de Paște, pe care-l vor transmite în direct, pe facebook
foto: arhiva personală

Anul 2020 începuse cu planuri mari pentru Ioana Ginghină. Chiar în martie, lună în care a izbucnit pandemia cu coronavirus și în România, actrița în vârstă de 42 de ani avea de gând să organizeze un eveniment aniversar foarte important pentru ea. Din păcatre, însă, totul a fost dat peste cap de instaurarea stării de urgență la noi în țară. Iar Ioana a trebuit să găsească urgent o soluție.

În martie, Ioana ar fi avut o dublă aniversare de bifat: împlinirea a opt ani de activitate a propriei companii de evenimente dedicate copiilor, MiniArt Show, precum şi împlinirea a şapte ani de la primele cursuri susţinute în cadrul școlii de actorie înfiinţate pe cont propriu. Evenimentul pus la cale de actriță cu această ocazie nu a mai putut avea loc în condițiile normale dorite, așa că totul va fi mutat în online. Joi, 16 aprilie, de la ora 17.00, Ioana va susţine live un atelier special de Paşte, atât pe pagina sa oficială de Facebook, cât şi pe cea a companiei MiniArt Show. Într-un decor de poveste, va oferi celor mici o incursiune unică în universul tradiţiilor şi obiceiurilor pascale. Implicarea Ioanei în activități dedicate copiilor a luat amploare după ce a devenit mamă, în august 2008, când s-a născut fiica sa, Ruxandra.

Ioana Ginghină: «Fac ceva special atât pentru copii, cât şi pentru toţi cei care încă mai cred în magia sărbătorilor»

ioana_ginghina_editie_speciala_de_pasti.jpeg

ioana ginghina coronavirus teatru copii
Ioana Ginghină aniversează zilele acestea opt ani de când a pus bazele propriei companii de evenimente, MiniArt Show, precum şi şapte ani de la primele cursuri susţinute în cadrul Şcolii de Actorie înfiinţate pe cont propriu
foto: arhiva personală

 

„Cu toţii ne adaptăm acestor vremuri şi acum mai mult decât oricând este nevoie să fim uniţi, să învăţăm să ne bucurăm şi altfel unii de alţii. Chiar dacă aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum, pentru că nu avem cum să ne întâlnim cu prietenii şi toţi membrii familiei, eu vreau să fac ceva special atât pentru copii, cât şi pentru toţi cei care încă mai cred în magia sărbătorilor. Sunt foarte bucuroasă că acest proiect va marca dubla aniversare MiniArt Show, compania mea de evenimente şi a Şcolii de Actorie, pentru care în continuare ţin cursuri şi coordonez înscrierile online.”, a declarat Ioana Ginghină. Actrița își propune să îmbine entertainmentul cu informaţii utile despre simbolurile, tradiţile şi o obiceiurile de Paşte și le-a pregătit o serie de surprize fanilor săi, care i se vor alătura în cadrul proiectului său special online.

A început un serial online cu fiica ei, intitulat „Ioana și Ruxi - #stămacasă”

 

Citește și

EXCLUSIV Ioana Ginghină, primul interviu despre noul iubit! Se mută împreună?

De ce nu mai suportă Ioana Ginghină să stea în fosta casă conjugală: «Efectiv nu mai pot. Este un chin»

Ioana Ginghină nu mai iese din sala de sport de când iubeşte din nou: «Până la vară fac pătrăţele»

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prieteni la 6 luni după divorţ

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1