EXCLUSIV Ce vrea Laurette de la agresorii fiicei ei: «Le-am cerut bani să-i repar dantura!»

laurette_fetita.jpg

laurette fetita
Laurette îi este alături Serenei
Foto: arhivă personală

Laurette Attindehou (35 de ani) e în plină răfuială cu agresorii fetiței ei, Serena Luce Maria, in varstă de opt ani. Modelul nu poate să treacă peste șocul pe care l-a avut atunci când fiica ei a venit acasă fără un dinte, plângând că a fost agresată de copiii de la școala de stat unde învăța.

Laurette este dispusă să se lupte până la capăt cu agresorii, le-a făcut plângere penală și a cerut daune materiale și morale. ”Le-am cerut bani, vreau să plătească! Nu se poate așa ceva. Până la 14 ani, eu trebuie să merg la dentist să-i repar dantura fetiței”, ne-a declarat Laurette.

După ce fiica ei a fost agresată la școala de stat unde mergea și discriminată pe motiv că este de culoare, Laurette a luat măsuri drastice. A vândut casa unde locuiau și a mutat-o de urgență pe Serena la o școală privată.

12-2_10.jpg

fetita laurette
Incidentul de joi, 14 noiembrie, a afectat-o destul de mult pe micuţă.
Foto: arhivă personală

 

”Nu mai putea merge la școala de stat. Niciun copil nu mai vorbea cu ea, se uitau urât la ea și o ocoleau. Am vândut casa, urmează să ne mutam acum la sfârșitul lunii ianuarie în noua casă. Merge acum la o școala privată, unde are trei colegi de culoare. E foarte fericită acolo”, a declarat Laurette pentru Click.

img_5985.jpg

fetita lui laurette la dentist
Fetița lui Laurette are mult de tras după incidentul de la școală
Foto: arhivă personală

 

Ce a pățit fetița lui Laurette

Se pare că incidentul de joi, 14 noiembrie, a afectat-o destul de mult pe micuţă. Aceasta a fost agresată de colegi la şcoală şi a rămas fără unul dintre dinţii din faţă. Elevă în clasa I, Serena (8 ani) a fost victima jignirilor încă din clasa pregătitoare şi, deşi cadrele didactice au fost înştiinţate de fiecare dată, nu au luat nici o măsură. 

De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat. Însă apoi s-a întâmplat ceva grav. În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (incisivul central superior stâng – n.r.). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală", ne-a povestit Laurette la scurt timp după incident.

Laurette a făcut Revelionul la Monte Carlo

Dupa un an zbuciumat, Laurette a lăsat în urmă necazurile din ultima vreme și a mers de Sărbători într-o vacanță pe Coasta de Azur. A petrecut Revelionul la Monte Carlo, locul preferat al milionarilor din întreaga lume. “Am fost la Nisa, la Saint Tropez, iar Revelionul l-am făcut la Monte Carlo, acolo la milionari, cum îmi place mie”, a glumit mulatra.

Loading...

Citește și

  • Scandalul în care a fost implicată fetiţa lui Laurette a lăsat deja urme adânci nu doar pe trupul micuţei, ci şi în sufletul ei. După ce a fost batjocorită de colegi, Serena a refuzat să mai meargă la şcoală, în plus are spasme. Mama ei a dus-o de urgenţă la psiholog!

  • În urmă cu doi ani, era fericită că a scăpat de chirie şi că şi-a luat vilă cu o curte uriaşă. Iată că acum Laurette Atindehou a vândut proprietatea din Bragadiru, judeţul Ilfov, şi are ţeluri mari cu cei 100.000 de euro încasaţi. Vrea să se mute definitiv în SUA şi să înceapă o viaţă nouă. Nu exclude varianta de a întâlni în America un Făt-Frumos plin de bani, aşa că mulatra ţinteşte destul de sus.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1