Laurette: «Fetiţa mea tresare în somn şi nu mai vrea la şcoală»

laurette-fiica.jpg

Laurette şi-a dus fiica la dentist, pentru a-i repara dintele spart. Micuţa a fost îmbrâncită de un coleg

Scandalul în care a fost implicată fetiţa lui Laurette a lăsat deja urme adânci nu doar pe trupul micuţei, ci şi în sufletul ei. După ce a fost batjocorită de colegi, Serena a refuzat să mai meargă la şcoală, în plus are spasme. Mama ei a dus-o de urgenţă la psiholog!

Problemele continuă pentru Laurette Atindehou (34 de ani) şi fiica ei, Serena. Se pare că incidentul de joi, 14 noiembrie, a afectat-o destul de mult pe micuţă. Aceasta a fost agresată de colegi la şcoală şi a rămas fără unul dintre dinţii din faţă. Elevă în clasa I, Serena (8 ani) a fost victima jignirilor încă din clasa pregătitoare şi, deşi cadrele didactice au fost înştiinţate de fiecare dată, nu au luat nici o măsură. Nici măcar după ce fiica ei a rămas fără dinte, astfel că vedeta a fost nevoită să ceară ajutorul ministrului Educaţiei, Monica Anisie (46 de ani).

”De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat. Însă joi (14 noiembrie– n.r.), s-a întâmplat ceva grav. În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (incisivul central superior stâng – n.r.). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”, ne-a spus Laurette marţi.

14_2.jpg

Aşa arăta Serena, zilele trecute

Iar Alina Beleagă, directoarea şcolii, a declarat că Laurette Atindehou s-a prezentat  vineri, 15 noiembrie, la cabinetul ei şi i-a adus la cunoştinţă incidentul şi că fiica ei, Serena, ar fi fost denigrată de către doi colegi de clasă. ”Am luat la cunoştinţă, dar nu a lăsat nimic scris. În urma impactului cu solul, fetiţei i s-a rupt dintele din faţă, fără a sângera. În prezenţa părinţilor şi a învăţătoarei, s-a căutat dintele fetiţei pe jos pentru a putea fi lipit. Deşi avem cabinet stomatologic în şcoală, mama fetiţei a refuzat primul ajutor la noi. Urmează să cercetăm şi să luăm măsurile de rigoare. Până acum (n.r. marţi, ora 14.00) nu am văzut imaginile de pe camerele de supraveghere”.

Loading...