EXCLUSIV Ce nume biblice va purta fiica Alessandrei Stoicescu: „A fost binecuvântată de Papa Francisc”

s114-alessandra-stoicescu-insarcinata.jpg

Vedeta își dorește să nască natural

Celebra ştiristă ne-a dat un interviu despre cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Sandra Stoicescu (43 de ani) urmează să devină mămică de fetiţă peste o lună şi e pe ultima sută de metri cu pregătirile. A povestit pentru Click! momentul când a aflat că e însărcinată.

Click!: Felicitări şi sarcină uşoară, Sandra! Cum te simţi în această perioadă?

Sandra Stoicescu: Suntem fericiţi şi împliniţi, abia aşteptăm să o cunoaştem. E o perioadă agitată. Camera fetiţei e gata, i-am cumpărat pat extensibil şi dulap. Îi amenajăm camera şi în căsuţa de la munte.

A mai rămas puţin până la marea întâlnire. Va fi Rac sau Leoaică?

Se va naşte la începutul lui august şi va fi Leoaică.

Eşti o graviduţă cu pofte?

Nu am avut pofte încât să îl trimit pe Sergiu (Constantinescu, soţul ei – n.r.) noaptea la cumpărături. Am vrut multe fructe, castroane de cireşe. La îngheţată eram mofturoasă, dar micuţei îi place îngheţata de vanilie, fructe şi alune.

s214-alessandra-stoicescu-si-sergiu-constantinescu-medalion.jpg

Sandra și Sergiu s-au căsătorit în secret pe 21 iunie 2013

Nu te-ai îngrăşat prea tare, observ doar o burtică!

M-am îngrăşat 33 la sută, dar sunt absolut convinsă că ea va fi sănătoasă. Are două kilograme şi va mai lua.

Naştere normală sau cezariană?

Având 23 de ani (râde), medicii recomandă cezariana, dar probabil că va fi naştere naturală. În august, doctoriţa Ancuţa Sultan şi profesorul Herghelegiu mă vor ajuta să iasă la lumină îngerul nostru.

Ce nume va purta bebeluşa?

Sara Maria, nume biblice importante. A fost binecuvantă de Papa Francisc şi de Patriarhul Daniel, iar al treilea nume va fi surpriză.

Cum aţi primit vestea că veţi deveni părinţi?

Am aflat în Ajun de Crăciun, pe 24 de decembrie. Aveam mici semne, dar nu speram să fiu însărcinată. Am pus testul de sarcină pozitiv într-o cutiuţă de cadou şi i l-am dat lui Sergiu. A zis „Nu-mi vine să cred, trebuie să fim siguri!”. La ecografie s-a confirmat. Pe 25 decembrie, cu -toată familia, am dat marea veste. Am plâns, am zis că e minunea noastră de Crăciun.

Citește și:

Alessandra Stoicescu împlineşte vârsta de 43 de ani. Când naşte vedeta

Tablou de familie cu Sandra Stoicescu, gravidă în 7 luni, fiica vitregă și soțul

Loading...

Citește și

  • sandra stoicescu

    O altă vedetă de la Antene se pregăteşte să devină mămică. Alessandra Stoicescu a dat vestea de 1 Martie şi a aflat între timp şi ce sex are copilul din burtică. Din câte se pare frumoasa prezentatoare şi soţul ei, Sergiu Constantinescu vor avea o fetiţă.

  • Deşi în viaţa reală nu a făcut marele pas, frumoasa vedetă a Antenei 3 a acceptat provocarea celor de la Revista Ideal Mariaj de a îmbrăca pentru prima oară rochia de mireasă într-un pictorial de senzaţie, alături de un bărbat misterios.