Tablou de familie cu Sandra Stoicescu, gravidă în 7 luni, fiica vitregă și soțul

sandra.jpg

sandra stoicescu
Sandra Stoicescu va naște peste două luni
foto: arhiva personală

Rare sunt ocaziile când Sandra Stoicescu dezvăluie imagini din viața ei privată. Discretă de fel, vedeta de la Antena 3, însărcinată în 7 luni, nu doar că a împărtășit cu apropiații și fanii ei fotografii cu burtica de gravidă, ci a oferit un adevărat tablou de familie, în care apare extrem de ferictă alături de fiica ei vitregă și de soț.

Şapte ani au trecut de la nunta Alessandrei cu Sergiu Constantinescu, iar acum jurnalista de la Antena 3 este însărcinată în ultimul trimestru cu primul ei copil. Vedeta tv, gravidă în 29 de săptămâni, radiază de fericire. În câteva luni, prezentatoarea va deveni pentru prima dată mămică. Dacă pentru ea, rolul de părinte va fi unul în premieră, pentru Sergiu Constantinescu nu se întâmplă la fel.

alessandra_stoicescu.jpg

alessandra stoicescu fiica vitrega sot
Alessandra Stoicescu, alături de fiica soțului ei și de Sergiu Constantinescu
foto: arhiva personală

Soțul vedetei de la Antena 3 mai are o fiică mare dintr-o relație anterioară. Bianca Andreea are 22 de ani, este o tânără pasionată de sport, care a urmat cursurile Academiei de Studii Economice la București, și se prezintă ca viitor arhitect. Cea care le-a făcut cunoștină fanilor cu tânăra domnișoară este chiar jurnalista, care a publicat pe rețeaua socială o imagine din vacanță în care apare alături de fiica vitregă și de soțul ei, pe care îl va face curând tătic. 

Când naşte Alessandra Stoicescu

Primul copil al Alessandrei Stoicescu va veni pe lume la finalul lunii iulie, începutul lui august. Fetița se pare că va fi botezată de cuplul Gabriela Firea și Florentin Pandele, cei care sunt, de altfel, şi naşii de cununie ai Alessandrei şi ai lui Sergiu. Însărcinată în șapte luni, Alessandra nu s-a îngrășat deloc, doar burtica s-a conturat frumos. Iată ce spunea în 2014, după un an de la nunta cu Sergiu Constantinescu.

“Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu, iar relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, declara Alessandra în trecut.

 

Citeşte și:

Sandra Stoicescu a aflat sexul copilului. Prima poză cu burtica de de gravidă

Alessandra Stoicescu este însărcinată. Prezentatoarea de 42 de ani este în culmea fericirii

Loading...

Citește și