EXCLUSIV Ce mare s-a făcut fiica Sandei Ladoși! Au ieșit ca fetele, la mall

sanda_ladosi.jpg

sanda ladosi
Sanda Ladoși are doi copii: o fetiță de 10 ani și un băiat de 12
Foto: arhivă personală

La 49 de ani, Sanda Ladoși este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este director artistic la Circul Metropolitan și mama a doi copii. Cum joi, 15 august, Sanda a avut zi liberă, a decis să o ia pe fiica ei, Ioana, de 10 ani, și pe bona acesteia și să le răsfețe într-un un mall din nordul Capitalei.

Sanda Ladoși a revenit în forță în lumea artistică, după ce mai bine de cinci ani a stat acasă cu cei doi copii ai săi, Ioana (10 ani) și Bogdan (12 ani), din căsnicia cu omul de afaceri Ștefan Tache (65 de ani). Chiar dacă de ceva vreme s-a întors la muncă, aceasta își face timp și acum pentru a petrece timp cu cei mici.

sanda_ladosi_mall.jpg

sanda ladosi cu fetita in mall
Sanda Ladoși a ieșit cu fetița ei și cu bona la mall
Foto: Click!

 

Joi, artista a fost surprinsă într-un centru comercial alături de mezina sa, dar și de bonă, în timpul unei ieșiri ca între fete. Sanda Ladoși s-a dovedit foarte afectuoasă cu cele două, a avut răbdare la cumpărături și a discutat îndelung cu bona cât a lăsat-o pe cea mică să-și consume energia. 

Din interacțiunea lor s-a putut observa că au o relație apropiată, de prietenie și că solista este foarte atașată de fetița ei, Ioana.

sanda_ladosi_fetita_bona_mall.jpg

sanda ladosi cu fetita in mall
Sanda Ladoși a profitat de ziua liberă și a ieșit la mall cu fetița și cu bona
Foto: Click!

 

Îmbrăcate lejer, cele trei au luat la pas câteva magazine. Fără machiaj, cu o rochie bleumarin simplă, Sanda Ladoși a apelat doar la un accesoriu scump, o geantă de brand.

 

Cât s-a chinuit Sanda Ladoși să devină mamă! A făcut 5 inseminări și 3 fertilizări in vitro

sanda_ladosi_copii_2.jpg

sanda ladosi copii
Sanda Ladoși și cei doi copii ai săi, în 2017
Foto: arhivă personală

În 2016, Sanda Ladoși a povestit cât de greu i-a fost să devină mamă și cum a reușit să-și împlinească această mare dorință.

Cântăreața a vorbit despre peripețiile sale în drumul spre a deveni mamă, la Antena Stars, unde a fost sinceră cu privire la cât de mult a avut de pătimit pentru a-și vedea dorința împlinită.

"Este adevărat că am apleat la fertilizarea in vitro. Eu mi-am dorit enorm de mult copii, foarte, foarte mult. Și, la un moment dat, tot încercând, dar neîntâmplându-se nimic, eram în stare să fac orice pentru a-mi atinge scopul. Pregătirea pentru fertilizarea in vitro este destul de serioasă. Părinții semnează un contract. Și în special mama. Eu am făcut acest lucru. Îți asumi un mare risc, căci în perioada respectivă ești extraordinar de bombardat hormonal și nu știi ce poate ieși, dar disperarea părintelui și dorința imensă a unei femei de a avea copii trece și peste această problemă. Și eu am făcut. Am încercat de cinci ori inseminare artificială și de două ori intervenții vitro, în urma cărora nu s-a întâmplat nimic", și-a început Sanda Ladoși mărturisirea.

Soluția a venit de unde se aștepta mai puțin. A schimbat echipa de medici, a tratat o afecțiune descoperită la un control (endometrită) și a reușit să devină mamă pe cale naturală. A mers la doctor pentru a vedea dacă este în regulă să încerce din nou și atunci a și primit vestea cea mare: era însărcinată de o lună.

"Paradoxal, copiii au venit în mod natural. Am schimbat echipa de medici, m-am orientat către altcineva și am luat investigațiile medicale de la început cu mine și soțul meu. El s-a lăsat și de fumat", a explicat artista despre minunea petrecută în viața sa.

 

Citește și:

Video uluitor! Sanda Ladoşi, acrobaţii fără plasă de siguranţă! Uite cum cântă suspendată la 10 metri!

Sanda Ladoși: «În casă eu sunt scorpia»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1