EXCLUSIV Ce a câștigat Raluca Podea după ce l-a pierdut pe Pastramă. Va apărea într-un show la PRO TV

raluca_podea.jpg

raluca podea florin pastrama
Raluca Podea va fi o prezență sexy pe micul ecran
Foto: arhivă personală

Raluca Podea a decis şi ea să devină vedetă Pro TV, după ce fostul iubit, Florin Pastramă, s-a cuplat cu Brigitte Năstase la acest post TV, în reality-show-ul „Ferma – Un nou început”. Click! a aflat, în exclusivitate, că Raluca Podea a decis să îşi arate talentele în bucătărie şi s-a înscris la MasterChef, concursul de gătit care revine la Pro TV.

Raluca Podea (32 de ani), fosta iubită a lui Florin Pastramă, a avut câteva invitaţii la emisiunile de la PRO TV, unde a vorbit despre relaţia cu fostul ei iubit, după ce acesta s-a cuplat cu Brigitte chiar în competiția “Ferma”, unde erau colegi. Iată că vizitele pe acolo, plus tot contextul, nu i-au stricat imaginea, ba dimpotrivă. Blondina a prins curaj și s-a înscris la una dintre cele mai iubite competiții televizate, “MasterChef”, iar din toamnă, mai precis din 9 septembrie, o vom vedea la preselecțiile televizate.

Iată că, dacă rivala Brigitte a gătit la PRO TV pentru colegii din “Fermă”, Raluca va găti pentru premiul cel mare, de 50.000 de euro.

„MasterChef” va începe pe 9 septembrie

Cosmin Tudoran, Chef Joseph Hadad și Chef Silviu Chelaru sunt cei trei jurați „MasterChef”, emisiune care revine la PRO TV din 9 septembrie, după o pauză de doi ani. Iată ce spun cei trei jurați despre emisiune. “Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

juratii_masterchef_002.jpg

jurati masterchef
Cei trei jurați de la "MasterChef"
foto: PRO TV

“Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru. “Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima mușcătură. Asta este ceea ce caut: concurenți care vor crea gustul suprem”, a declarat şi Cosmin Tudoran.

Citește și:

Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastramă. Cine este noul ei iubit

Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

 

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca podea silicoane

    De când Florin Pastramă şi Brigitte Năstase formează un cuplu atât la Ferma, cât şi în viaţa reală, Raluca Podea este inevitabil şi ea băgată în triunghiul amoros. Din postura de fostă iubită, blondina tună şi fulgeră, iar vestea că fostul ei partener şi ex-nevasta lui Ilie Năstase se pregătesc de nuntă a înfuriat-o şi mai tare. Ca să-i arate parcă ce a pierdut, Raluca a avut joi seară o apariţie de infarct, cu silicoanele la vedere.

  • raluca podea

    Dezamăgire totală i-a adus Florin Pastramă iubitei sale Raluca Podea, femeia pe care înainte să intre la Ferma 2019 o ceruse de nevastă. Concurentul show-ului de la Pro Tv s-a dat în spectacol nu cu una, ci cu mai toate colegele sale, culminând prin a se cupla cu Brigitte Năstase. Stupediată de ce a văzut pe micul ecran, blondina focoasă pe care afaceristul o lăsase acasă l-a anunţat prin interpuşi că relaţia lor s-a terminat.