EXCLUSIV Ce băiat mare şi frumos are Ion Ţiriac cu ziarista egipteană! Karim Mihai e leit tatăl lui

tiriac_sophie.jpg

ion tiriac sophie ayad
Ion Ţiriac şi Sophie Ayad s-au cunoscut în 1992
Foto: arhivă personală

Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Alexandru Ţiriac, dar puţini sunt cei care ştiu că magnatul Ion Ţiriac mai are un băiat chipeş, pe Karim. Tânărul are 24 de ani locuieşte şi el ca şi Ioana Ţiriac, fiica omului de afaceri, la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (52 de ani).

Familia este un subiect sensibil pentru Ion Ţiriac (78 de ani), care preferă să facă afaceri de milioane decât să-şi povestească intimităţile. Fostul tenismen se laudă cu doi băieţi frumoşi, dar publicul îl ştie bine doar pe unul dintre ei, pe Ion Alexandru Ţiriac (42 de ani), din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg. El este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi. Cuplul s-a tot învârtit prin cercurile mondene ale Capitalei, dar acum a decis să trăiască discret.

ioana_si_ion_tiriac.jpg

Ioana Ţiriac (21 de ani) este sora lui Karim, iar superba tânără a început să se implice în numeroas acţiuni caritabile
foto: Click!

Despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Ioana  (21 de ani) şi Karim (24 de ani), nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă. În schimb, Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac şi multă lume s-a convins de acest lucru când băiatul a venit în 2012 în România, la inaugurarea unui complex sportiv. 

karim_mic.jpg

karin mihai fiu ion tiriac cu sophie ayad
Karim Mihai îi seamănă foarte bine lui Ion Ţiriac
Foto: arhivă personală

Karim Mihai ştie limba tatălui său, mai ales că o perioadă a avut bonă româncă. Şcolarizarea fiului său cel mic l-a costă pe Ţiriac o avere. Este şi de înţeles de ce, pentru că el a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă.

Karim joacă fotbal 

Karim a ţinut racheta în mână, dar tenisul, sportul în care părintele său a făcut istorie, nu s-a prins de el. Este însă pasionat de fotbal. 

Tânărul este fratele vitreg al lui Alexandru Ţiriac şi provine din relaţia îndelungată pe care Ion Ţiriac a avut-o cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

karim.jpg

sophie ayad tanara karim mic
Aşa arăta Karim, în braţele mamei sale când era doar un bebeluş
Foto: arhivă personală

Cei doi s-au cunoscut în 1994, la Munchen, pe când românul era rezident în Germania şi patrona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Ayad era prietenă cu Barbara Feltus, prima soţie a lui Boris Becker, cel pe care Ţiriac l-a manageriat şi pe care l-a ajutat să devină numărul 1 în lume.  Ion Ţiriac mai are o fată cu Sophie Ayad, Ioana (născută în 1998). Ambii copii locuiesc cu mama lor în Monte Carlo, oraş în care magnatul deţine 6 apartamente pe artera socotită cea mai luxoasă din lume, Avenue Grace Kelly. În zona amintită din Principatul Monaco, un metru pătrat construit costă şi 200.000 de euro. 

 

Citeşte şi:

EXCLUSIV Sophie Ayad, fosta mare iubire a lui Ion Ţiriac: «Nu mă pricep să întreţin relaţiile cu bărbaţii»

Cine este femeia pe care Ion Ţiriac o scoate la masă cu o armată de bodyguarzi

Loading...

Citește și

  • A fost unul dintre cei mai cunoscuţi tenismeni din România, a practicat hocheiul pe gheaţă, iar acum este cel mai bogat român. Ion Ţiriac, căci despre el este vorba, a împlinit în acest an 79 de ani, iar în primăvară a apărut pentru prima oară la un eveniment monden alături de fiica lui.

  • ioana tiriac ion tiriac fiica

    Seară de gală, miercuri, la complexul rezidenţial, deschis de Ion Ţiriac de câţiva ani, la Pădurea Băneasa. Un bal de caritate i-a adus sub acelaşi acoperiş pe celebrul magnat şi pe fiica acestuia, Ioana. Tânăra de 20 de ani, care până nu demult a locuit la Monte Carlo, a fost nedezlipită de părintele ei, iar afaceristul a ţinut-o protector de mână. Gesturile de tandreţe ale celor doi au fost surprinse de camerele de fotografiat şi nu mai au nevoie de comentarii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1