EXCLUSIV Ce a apărut la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. Bucăţi din maşină sunt încă peste tot

Aproape trei luni s-au scurs de la cumplitul accident în care designerul Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa, dar în livada din comuna Săcele încă se mai văd urmele tragediei. Fotoreporterii Click! au surprins imagini care îţi dau fiori pe şira spinării cu resturi din maşina de teren condusă de regretatul creator de modă, copaci puşi la pâmânt ca după o furtună puternică, dar şi cu lumânări şi flori lăsate în amintirea lui.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte ( 29 aprilie), dar imaginile de la locul accidentului arată de parcă mai ieri şi-ar fi pierdut viaţa celebrul designer. Bucăţi din Range Roverul  condus de desiger încă se mai află în livada în care creatorul de modă a intrat după ce a pierdut controlul volanului. Şi copacii sunt tot  smulşi din pământ, fix ca în ziua fatidică. Lângă arborele unde Ciobanu şi-ar fi dat ultima suflare se află câteva candele, flori de plastic şi o pungă cu lumânări, atârnată în copac, lăsată parcă special acolo pentru cei aflaţi în trecere care vor să se roage pentru sufletul lui.

Paramedicii l-au găsit pe Răzvan Ciobanu întins pe spate, cu mâinile împreunate, ca și cum s-ar fi rugat.

1/10

Imediat după accident, Marius fostul iubit al designerului care i-a fost aproape timp de şase ani, ridicase un mic altar în memoria lui. În imaginile surprinse  de fotoreproterii Click! în apropierea accidentului devastator din această primăvară  se putea observa o cruce de lemn pe care era scris numele creatorului de modă, dar și mai multe candele aprinse. Acum au rămas doar lumânările.

Filmul brutal în care şi-a pierdut viaţa Răzvan Ciobanu

Accidentul  rutier s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. Din datele anchetei, după orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi răsturnat de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

14_razvan_ciobanu_accident_5.jpg

masina razvan ciobanu
Maşina condusă de Răzvan Ciobanu a fost complet distrusă în accident
foto: Click!

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Designerul în vârstă de 43 de ani ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Legişti au constatat şi că designerul consumase substanţe interzise.

Sute de oameni la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu 

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat pe 2 mai la Cimitirul Progresul din Capitală, fiind condus pe ultimul drum de părinţi , prieteni şi cunoscuţi. Au venit să-și ia adio de la el nume cunoscute din lumea modei și a televiziunii, printre care Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Ilinca Vandici, Vica Blochina. Sfâșiați de durere, părinții lui Răzvan refuzau parcă să creadă că fiul lor s-a grăbit să plece atât de repede.

parinti-razvan-ciobanu-inmormantare2.jpg

inmormantare razvan ciobanu
Răzvan a fost singur la părinți
foto: arhiva Click!

 

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, șocat de moartea designerului

Răzvan Ciobanu, despre plecarea de la „Bravo, ai stil”: “Au fost nişte răutăţi”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1