Exclusiv! Ce afacere are «soacra» lui Codin Maticiuc în Piața Chibrit. Doamna Paula e cunoscută în toată zona

14-6.jpg

Paula Pandeli a ajutat un client să aleagă un buchet pentru iubită
Foto: Mihai Ionescu

Codin Maticiuc (39 de ani) şi-a găsit iubirea vieţii, pe Ana Pandeli, însă el nu a dorit să ofere detalii despre superba femeie care i-a dăruit o fetiţă. Click! a aflat că mama ei, Paula, deţine o mică afacere cu flori, în Piaţa Chibrit din Bucureşti, la staţia de metrou 1 Mai.

Codin Maticiuc (39 de ani) a purtat ani la rând eticheta de ”crai de Dorobanţi” sau de ”băiat de bani gata”, părinţii săi  fiind foarte bogaţi. Iată însă că de aproape un an, el a renunţat la burlăcie, ”vinovată” de spectaculoasa schimbare fiind actuala lui iubită, Ana Pandeli, o femeie superbă, care, în primăvară, i-a dăruit lui Codin o fetiţă superbă, pe nume Smaranda.

Sezuala brunetă cu părul ondulat, negru ca abanosul, şi cu trup parcă sculptat, mai are un băieţel din altă relaţie, pe care Codin l-a ”adoptat” rapid. Click! a aflat că mama Anei deţine o mică afacere în domeniul floral. Doamna Paula Pandeli are o gheretă situată fix la staţia de Metrou 1 Mai, şi poate fi văzută acolo cât e ziulica de lungă. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe doamna Paula în timp ce aranja buchetele de flori, făcea curăţenie sau vorbea cu clienţii.

14-3.jpg

Ana şi Codin şi-au botezat fiica pe 22 iunie, în Biserica ”Sf Ilie”

 

Dacă Maticiuc fumează trabuc, doamna Pandeli trage cu nesaţ dintr-o ţigară subţire. Pare fericită cu traiul ei, deşi mulţi s-ar fi aşteptat că femeia să locuiască în vreo vilă. Îmbrăcată modest, cu pantaloni, bluză şi pulover şi accesorizată cu inel de aur, mătănii şi borseta pentru încasări, doamna Pandeli este o femeie cu trăsături frumoase. De la ea a moştenit Ana trăsăturile fizice! Crizanteme, garoafe, tufănele, orhidee, begonia, crini – ”soacra” lui Codin are flori de toate felurile, la preţuri pentru toate buzunarele. Preţurile pornesc de la 3 lei firul, aşa că un bucheţel costă 15 lei. Doamna Pandeli mai vinde aici lumânări, candele, jucării şi pământ de flori. Cu respect, femeia vorbeşte cu fiecare client, căruia îi dă şi sfaturi  în alegerea florilor, în funcţie de evenimente. Codin este un tată de nota zece, fiind topit după fiica lui, Smaranda, care-i seamănă leit, din punct de vedere fizic.

Loading...
 
 

Citește și